Entry Penuh Persoalan

Nov 30, 2009

Kemana kau Pergi Melz ?
Hoho setelah 5 hari menyepi bersama Mee Hun Sup dicampur plak dengan Begedil seperti perut aku dibedil . Neway lately mood aku down gilos dan aku pun tak tau kenapa , maybe disebabkan problem yang aku tengah go on nie . but sokey aku akan handle dia selagi aku boleh keh² .

Mana MelRomeo.Com Melz ?
Seriously aku orang baru untuk buat hosting ni , so banyak yang aku kena godeh dulu sebelum bertukar dan aku akan cepat belajar secepat mungkin coz aku pun tak sabar nak bertukar . So pasal MelRomeo.Com berkemungkinan akan ditangguh kerana Nine suruh aku master dulu Ftp 0fees.net , so aku akan ikut pada yang pakar dulu . Sorry bebanyak kerana tarikhnya berganjak coz aku pun tak sabar nak pakai nie . haha

Bila nak umum pemenang untuk Kuiz 6 Melz ?
Pemenang untuk kuiz 6 akan aku releasekan dalam minggu nie dan korang relax tengok tv tuh dulu banyak citer lately , So terima kasih kepada yang menyertainya .

Aku ada 8 invitation untuk Google Wave , Siapa yang nak ?
Nak story banyak pasal google wave nie , aku pun masih terkedek lagi nak paham . hahaha tapi best la jgak sebab conference etc semua dalam 1 wave . Kiranya benda nie upgrade dari google talk dan gmail etc ntahlah . nak ke ?


Tiada persoalan yang tak boleh dijawab kan? Thnx coz support MelRomeo.Blogspot.com

Aku akan Terjah blog korang balik nanti :) sorry keh


24 Comments:

hBz said...

Begitu sukr ke nak host hosting sndiri nie?uh.hajat aku tak kesampaian la camni..

YanTzYanTtiE said...

owang busy nieh ek =p

aLeen aVriL said...

salam melz....
susah sgt ker melz nk btukar ke melzromeo.com nih melz....?

klu wat cam power rangers tuh just sebut "bertukar" xbole ke melz??hehehee.....

hope melz dpt atasi segalanya ler...mencabar kredibiliti jugak ek klu nk wat hosting nih.,...huhuu..

neway melz...caiiiyookkk3..

Cik aiNa said...

aku menghilang jugak..merajuk!! hahaa. skg aku kembali berblogging..yeahh

Hisham said...

salam bro...master r lu ek psl hosting2 ni..caya la...
~bro..aku tgh lapar ni..asl citer psl mehun sup ade begedil..alamak...hehe

Melz said...

hBz : aku baru lagi :P tuh yang banyak aku tak faham miahaha

Melz said...

YanTzYanTtiE : busy kejab je uh :) miahaha

Melz said...

aLeen aVriL : thnx aleen coz support me :) hahaha yeap harap2 dapat la atasinya

Melz said...

Cik aiNa : hehe jangan menghilang lagi aina oit.. jangan k hehe

Melz said...

Hisham : hahaha time2 tengah hari camni mmg best kalau citer benda2 makan kan ? miahaha

Eyriqazz said...

sunyi bila melz menyepi.Bila Melz nak kasi tips blogging lagi?

chokio_nia said...

wah..busy beraya sungguh naa mel..haha

same dengan je kte..aku ne pon br dpt terjah blog org..=)

btw tak sabar nak tgu blog br ko..ewah..haha

Melz said...

eyriqazz : hehe tips blogging tuh akan mel sumbat dalam WP baru tuh hehe

Melz said...

chokio : aku x busy raya. miahahaha aku busy wat banner , layout WP nie . miahaha

black_mel said...

bro...bnyk risiko ker tukar hosting tu?xpa bro,1/2 bln lg bole la tu

F I T said...

melz..aku nk share je ni..bukan nk cadang atau nasihat..hehe

kalo tanak wat ubah content blog ni, wat je url forwarding..cam beli domain name pastu letak url blog ko ni utk di forward dr domain name tu..

kalu nk free punya pegi web ni.. http://via.my
yg ni ada url forwarding..cam aku wat skang fitrihadi.via.my nnti trus dia forward gi blog fitrihadi.blogspot.com..so takde a pkataan blogspot tu..short skit

Mr. Cuz said...

pasal blog ko tu rilek dulu la..nak blaja ftp dlu mmg yg pling penting sebenarnya..haha
xkan nk upload pkai cpanel kan..mmg lembab la..haha
google wave tu serius aku xpham lgsung cara nak pkai..last2 aku bia mcm tu jer..wakaka

anwaruddin said...

tu la tu, aku pun tak paham sgt psl google wave,

Melz said...

black_mel : ntahlah . tak banyak sangat kot .tapi kalau dah limit bandwitdh pedih sket kot

Melz said...

F I T : thnx for share F I T :) hehe aku ada gunakan Co.CC

cuba kau try MelRomeo.Co.CC

aku main try je boleh rupanya :P

Melz said...

Mr. Cuz : banyak lagi aku kena belajar nie :) hehehe lambat lagi nak jadi otai . miahahaha

google wave tuh follow je . nanti aku ajar sket

Melz said...

anwaruddin : hehe aku boleh la sket..ntah kena layan selalu baru faham :P

YanTzYanTtiE said...

hahahahha..centu laks ek =)

Melz said...

YanTz : a-ah camtuh je haha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo