Contest : LizaRazak 2 BanneR

Nov 24, 2009

Aku menjoinkan Diri Juga untuk Contest LizaRazak

Woraite , Pagi ini tetibe aku terasa sangat rajin . Haha idea pun tetiba mencurah - curah nak buat banner si LizaRazak . 125x125 je ke babe ? x nampak lak hasil tangan aku . haha aku fikir balik RM10 pun RM10 la zaman sekarang mana ada orang nak bagi duit free . Kalau join MLM pun kena bayar pastu kena tipu . haha

Sokey , lantaklah kan ? aku nak buat jugak sebab aku nak dapat RM10 . Mana la tau kot² aku boleh beli coki² 5 bungkus kan ? haha . Aku tak tau sama ada kau suka atau tak tapi aku main buat dengan muka tak bersalah , yelakan tangan ni tetibe gatal nak buat banner kau .

Neway aku pun baru tahu nama "Element Vector" wakaka . Kiranya aku lagi buta Seni oit ! nama pun tak tau haha tapi aku jadi suka pula dengan Element Vector ni . Tunggu aku buat banner untuk WordPress aku nanti hehe . Dah la malas nak cakap banyak , bukan orang nak baca pun apa aku bebel . Nah tengok nie korang nak kutuk atau puji atau sama waktu dengannya akan aku terima sama waktu dengannya juga !

Banner Cik LizaRazak Element Vector

14 Comments:

x-po said...

hoho pekata ko wat dlm bntuk animasi/gif..sure lizzard makin terpikat nnt..hehe

Melz said...

X-po : gif karang kompem lizard xmonyer.. berat wakakaka.. tape nanti aku try buat 1x hahaha layan2

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

gud luck

~@k1 is @utuMn!~ said...

ok!
nice ap..
klu dia ske pink its 1 bonus lg!
ehhehe

cybernetic88 said...

tarikh tutp lmbt lagi. aku mau join!. muahaha. btw lawa ko wt. haha. ni aku mahu lwn ni =P

aLeen aVriL said...

santet ler tuh..
nnt buat tuk aleen lak..waaaa sukew suki ek bg arahan...

huhuhu...neway..yg nih mang santet dah ler bg aleen...

touyakaruma said...

Aku harap ko tak menang sebab aku pun nak join gak ... weeeeeee

mier@merr said...

sekarang gk nk g folo beliau.. sbb suke mmbuat2 banner ini...ekeke

mindbreaking said...

x sempat lg r nk join contest 6...tgk r nanti free...kalu tlpas yg 7 ada lg kan...

Mr.Clive said...

mcm best jer...

Lizz said...

aku yang sebenonyer nak bentuk canggih tu tapi sebab sepuluh hengget je kan??? tu yg mintak ape yang patuyt. wakakaka!!!! wei, yang ni pun dah lawo woo.

Melz said...

Lizz :aku menang la kiranya tuh ? hahaha

DaHLia said...

melz, sis rasa, kedudukan vector tu mcm mencover nama jer...nampak xjelas... or mmg nk nampak mcm tu???

tp kalo tuannya dah ska, xleh nk kata pe laa kan...cume tangan ni gatal nk tekan "Post Comment" gak

Melz said...

DaHLia : hahaha mel baru je nak usha Element Vector nie . susah jgak nak bagi sama . tapi layan jer . miahahaha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo