Cerita Di CyberCafe Cornought!

Nov 23, 2009

Aku pernah layan Tornament DotA kat sini bersama 4 Orang geng Cina + Aku
Dapat Rank 7 Johor haha.
Clan |Rag3| MelRomeo

Aku sekarang bukan nak bercerita pasal KingSurf Tornament tapi aku nak cerita yang Aku sekarang berada di CC Cornought . So siapa yang ada kat sini meh kat PC 09 . Haha Cett neway aku toleh kanan aku nampak awek . Aku toleh kiri aku nampak awek juga . Aku toleh belakang aku nampak Negro . Aku toleh kat tempat Casher aku nampak apek tuh tengah layan duk korek hidung . ( aku kena cakap keep the chance ke ? )

Aku toleh kat Negro ini lagi , " apa kau bebel weh ? memekak tak ingat , ingat cc nie abahkau punya ? " hahaha . Teringin aku bersuara seperti itu tapi aku cakap selo-selo jer kerana aku kerdil ajer kang dia babap aku , kompem KO yela badan tuff tak ingat tapi mungkin dia KO juga sebab katik boleh aku babab kepala dia kebawah hahaha.

Aku toleh kat Awek kanan dulu (pfft lebih afdal kalau tengok kanan dulu) aku tenung dia ntah apa la dia bukak . Gem azimat lah apa lah . "How to avoid Bad Luck lah " apa kes minah nie ? hahaha dah gian sangat dengan tangkal Azimat lah tuh . kah kah kah. lantak la kau . aku type blogger nie pun Buat Ayat paling Kecil :P lalala kau nampak Aku kutuk kau tak ? hahaha ;P

Aku toleh kat awek kiri plak . Aduh ini lagi syahdu , ntahlah aku sebagai seorang manusia biasa manalah boleh dengar apa kata hati beliau :P hahaha lainlah aku seorang BioMelz wakaka . Aku tengok jeling ajer macam meniru di sekolah tuh . Kang kalau aku tengok betul-betul , dia ingat aku jatuh hati kat dia haha . Ah sudah payah tuh !

Okeh-Okeh negro tuh dah belah , Fuhh aman seperti berada di Bukit Aman sikit ! tup tup awek sebelah kiri ini duk pandang aku main Blog haha . Harap-harap dia tekan la link MelRomeo.blogspot.com nie ( alang-alang dapat tambah traffic ) cettt . Okeh lah , karang aku cerita panjang - panjang pasal ini . Awek sebelah ni karang terasa seperti "Artis" pula . Hahaha lantak kau la labu Cettt abes dah .

P/s x : aku lebih suka tengok orang surf internet haha
p/s 2 : jangan lupa Join Kuiz 6 Uji Hati
p/s 3 : Lawakan jam lappy korang dengan INI

50 Comments:

hanc said...

Salam beb~~ ko kat mana tadi??? hehehee~~

Melz said...

hanC : tadi tuh bila ? petang tadi aku dekat banting selangor " Kolej matrikulasi Selangor " hahaha

Sekarang aku ada kat CC :D

hanc said...

Still ke?~~ jom jumpe~ :)

Melz said...

hanc : kat mana uh ? O.o jom mekdi or kepci . mel banje haha

Mr. J @ pengerindu.com said...

kerja cc macam mr J ni macam2 boleh tengok , mana budak bergaduhlah, mana yg terjerit berperang la.. mana yg tgk blue la. mana yg beromen pun ada ..

www.pengeRindu.com

♥chentaMAYA™ said...

kalo aq online kat cc pon same cam ko~
ahaha~
suke tgk owg~

ps2 owg tgk aq~
ah sudaahh~

gene ngorat beb~
kah3~

Melz said...

Mr. J @ pengerindu.com : betul tuh . haha aku dekat CC nie banyak idea aku boleh create untuk menulis . tapi "bising" aaaa hahaha

Melz said...

♥chentaMAYA™ : haha kena ngorat ngan negro camna ? cettttttttt hahaha

izzahfarhana said...

melz stalkerrr!ahaks.zaman cc zman muda2 dlu slalu pegi

Melz said...

izzahfarhana : hahaha stalker RealLife lagi best hahaha..

Putra Al-Maliki said...

aku kalo gi cc, aku confirm carik sebelah awek cun..sambil bermaen internet sambil menekel..hehe.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Melz said...

Putra : cetttt kalau dapat tuh memang best putra oit :P hahaha

aLeen aVriL said...

apa nih????huhuu..Melz besok jadik jer..santet..set...kat mana??

Melz said...

Aleen : cuba roger ynaa :D hehehe makan mekdi jom

Cik aiNa said...

owhhh..patot la ko suke sgt gi CC tuh..ini rupe nyer keje ko eaaa..hohoo

Melz said...

cik aina : cettttttttttttttttt kantoi ? :P ghahaha

hBz said...

perh.taiko jg lu beb. ada clan sendiri. mau try la.

Melz said...

hBz : tu cerita 2 tahun lepas . tourney kat JB tuh

mier@merr said...

apsal xleh nak tukar pn jd system 12h....
still 24h gak..cane nk tukar ek..

ariff said...

awek kiri ke kanan hot? kirim salam kat yang hot tu. huhu~

Melz said...

mier@merr : ada kat tab time . tekan 12H hehe

Melz said...

ariff : kanan hot. tapi cam pelik je.. elak jab lagi bunuh diri je kang. hahaha takut jgak aku tengok :P

cikTi said...

mElz2.,
kuat btol ko g usha2 org,.
buat je hal ko,.,

-ko bmnat ngn mnah negro tu kee-

Melz said...

CikTi : eh mana ada negro . malay la awek2 tuh.. haha negro kat belakang lelaki :D

YobSumo said...

aku merasakn minah negro tu adalah sasaran utama kau. tang mana yg best Melz?

farenova said...

bestlah baca..lawak sungguh..especially tang.."aku kena cakap keep the change ke?"..

Kujie said...

hujan2 sejuk2 ni lebih afdan dan sedapnya dok umah...dlm simut :p

Eyriqazz said...

Melz,

Cantikz header blog cikepal u buat.Kalau I nak buat juga,brape u charge?hehehe...I ni buta skit bak2 IT...

Melz said...

YobSumo : uit tuh bukan negro pompuan . tuh negro laki ..hahaha tamo aku jadi gay kerna negro hahaha

Melz said...

farenova : haha kak perasan erk yang tuh :P cett cepat pick up nie :P hahaha

Melz said...

Kujie : uit kak kujie.cam best je..hehehe nie nak balik nie tapi kat sini tak ujan :(

Melz said...

Eyriqazz : owh hehe . Sokey mel tak kena kan charge ;) Mel boleh buat kalau ada masa ajer.

Eyriqazz said...

Mel,

takpe,aku sanggup menunggu,
Ambilla masa aku tak tergesa-gesa
Header cantik dah lama aku mahu
Cuma tak pandai dan tahu caranya

Melz said...

Eyriqazz : actually benda penting . idea jer hehe sebab apa yang mel buat bermula dengan 0 tanpa amek dari website. maksudnya Header yang bermula dengan Kertas putih .

cik ian@aH Lian~ said...

ko on9 ker
skodeng org neh melz?

Melz said...

Cik ian : dua dalam satu . bak kata pepatah menyelam sambil minum air

karam sigh walia merepotkan

enuLwanie said...

oo..main jeling jeling ye..
nnt juling mata baru tau..
hehehe

Mr.Clive said...

pergh
dota tu bai...jom lawan!hehehe

|arieza| said...

amboi mencuci mata kat cc.. negro mmg mulut bising! kecoh.. nk ckp pun mcm bergaduh.. haih .. xsuke awg hitam!

enuLwanie said...

sy join quiz. sila ke blog sy ye..

cybernetic88 said...

haha. negro ko nmpk?. hee. dah la time mlm ye. mmng gelp sungguh la negro tu. bersinr je nmpk. hahaha. awek rmai xajk aku. cis!. hee

Khairi said...

Cari awek ke Melz hehe.

Jangan sampai mata juling dah kurang hensem ko nnt... ;p

e l d y said...

wah kaki dotA ya bro.. rank ke 6 ? kira hebat la tu..

ps: best ade geng yang betul2 geng.. x cam geng dotA gua > boring.. kena kill mau salahkan org ?! main smpai gaduh-gaduh ar ~

Melz said...

enuLwanie : uish jangan sampai juling..hahaha bahaya² :P

Melz said...

Mr.Clive : jom² anytime anywhere ;P keke

Melz said...

|arieza| : cuci² sket :P mana la tau ada jodoh hahaha ,, kelaut dah mel nie.

Melz said...

enuLwanie : oraite thnx babe :)

Melz said...

cybernetic88 : camna aku nak ajak ? haha aku balik kerja terus pecut gi cc nak tengok earning nuffnang waakakka..

Melz said...

Khairi : hahaha tula ..aku dah la x ensem. kalau juling lagi..lagi la x hensem kekeke

Melz said...

e l d y : Rank 7 bro :D aku main under cc ( Dolphin ) hehe

nanti kalau ada time cun kita layan dota na :)

garena / Ucpro mana2 leh

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo