Berita Ringkas Oleh Melz

Nov 22, 2009

Hari ini penat sikit sebab baru balik dari wedding kakak YnaaOhYnaa . Aku ditegur oleh kakak Ynaa , Wah MelRomeo ada sekali ! ( jangan jadi Romeo Sangat ) wakakakaka . baik Kak ! :P
Ramai juga blogger lain yang aku jumpa , Alhamdullilah semua yang aku tengok berjalan dengan
lancar sekali . Aku penat sampai nak tulis pun maleh . hahaha berita Ringkas dariku Melz .
Neway dalam kepala Hotak aku ada Wordpress , MelRomeo.Com jer ni

Berita Ringkas ,
Melz




41 Comments:

izzahfarhana said...

baguslah smua bjalan ng lancar =D

[ N ] ZuLaiNa said...

hehe..jumpe gak mel kan. tp zue kena balik cepat sb member ade hal. maklumlah..tumpang kawan je..huhu~~

ween said...

alhamdulillah semua berjalan lancar. Melz, sila buat senarai siapa blogger2 yg Melz jumpa, boleh? (^_^)

Melz said...

izzahfarhana : hehe ;P thnx

Melz said...

[ N ] ZuLaiNa : patutla kejab je ;(

Melz said...

ween : woraite . nanti mel listkan ;D hehe

Encik Azizan said...

aku x hensem..org x jemput..sedey ma...

♥chentaMAYA™ said...

wohaa~
ko g ea umah ynaa?
ces!

xadil!
hee~

ariff said...

go go . amik .com. guna wordpress. lagi cun!

Melz said...

Encik Azizan : cettt banyak la kau.. aku mana ada ensem.. aku cute je wakakkaka

Melz said...

♥chentaMAYA™ : tula tanak pergi..hahaha sapa suruh

Melz said...

ariff : kena ada orang guide nie hahaha

aLeen aVriL said...

aleen sampai sane dlm kul 1.30...duk situ smpai kul 2 suku..mang xjmper melz pon.....huhuhu..sedih...*cewah*...

mang seme nyer bjln gn lancar pon..nnt melz upload ler gmbar2 kat sane klu melz ade amik gmbar...huhu...xdpt bgmbar gn ynaa jugak td...huhuhu

Melz said...

aleen : la yeke ~ . mel kol 12 baru nak p mandi . siap2 sampai kol 2 wakakakka

mier@merr said...

haha.... da xsabar nak bhijrah nampak...

chokio_nia said...

wah..de blogger kawen eh??mesti meriah kan..huhu..mel..ko ble lagi??haha

chokio_nia said...

bukak blog yna tu, br prasan kakak kpd yna yg kawen..ingat kakak tu panggilan ko kat yna tu..haha..adeh..

Melz said...

mier@merr : hahaha x sabo aih.. nak belajar bende baru :P

Mr. Cuz said...

weyh..g kenduri xajak..mne leh..huhu
aku ingat better ko g beli cepat la sbelum ko angau dgn wordpress ni..wakaka

DaHLia said...

wahhh ke arah berpaling tadah ke wordpress dah?? dasat laaa....

[ N ] ZuLaiNa said...

tu ar..tak sempat nak sembang2 ngan korang.. ;(
siyes, tak prasan mel kalau Ynaa tak bgtahu td..hehehe... nice to meet u bro! ;)

F I T said...

melz..ko ni jawa ke??bukan pe, aku tgk mata ko sepet skit..cam aku..aku jawa..hehe

Noorlaila Mohamed Nor said...

kau pun pi wedding tu
aduhhh jeles kat semuaa
kalau aku dok kl kan best!

cik EPAL said...

semua nak tuka wp ni..tak boleh jadi nih...hehe..
melz..entri malam ni aku sebut nama kau..tungguu :D

:: Feez_Mior :: said...

melz pegi jgk eh..
feez pn pegi..
tp x terjmpe lak.. haha..
al-maklumlaa feez kurang glamer..
mgkn ramai yg x cam..

feez jmpe yna jek..huhu..
tngok akak die pn dr jauh..
mmg gojes..

Jogger said...

huhuhuh... padan arr x online... gi walimatuurus rupernyer

Melz said...

Mr. Cuz : 26 :D hehehe relax2

Melz said...

DaHLia : a-ah :P hehe tapi maseh belajar haha

Melz said...

[ N ] ZuLaiNa : nice to meet you too babe :)

Melz said...

F I T : jawa ? bapak aku jawa. ntah aku tatau aku nie jawa ke apa hahaha

Melz said...

Noorlaila Mohamed Nor : takpe nanti aku kawen kau datang na hahaha

Melz said...

cik EPAL : jom la cikepal. bila lagi nak tukar haha.. Cikepal.com pergh gempak :P hahaha

woraite nanti aku usha :) thnx babe.. kau banyak promote aku

Melz said...

:: Feez_Mior :: hahaha mel pergi tapi time 2petang camtuh lah.. ingatkan wedding selalunya end 5ptg.hahaha cettt seb baik sempat :P

mel tak pasan kot. gila ramai orang camna nak cam haha

Melz said...

Jogger : hahaha yeap aku suka pergi kenduri kawen .haha

♥miszluna™ said...

huhu..

x ku sangka kau setinggi tu

Melz said...

miszluna :hahaha jangan kau sangka awal2 :P kan aku dah tulis :P

♥miszluna™ said...

ye la..

aku tau la kau tinggi..

tp xde la setinggi tu..

sigg pn x setinggi tu tau wlupn die tinggi..

hee..

nk klik dg..
tp kn..

npe die xmo kua?

.idahassan. said...

weh, best gle korg pg sne :)
kalo aku tau ko pg, bole tmpg.
tp ak kt Terengganu dow.
muahaha :)
nmpk pic kau gn Gjan. cis!
mmg jeles >.<"

Melz said...

misluna : kau tekan more ;D hahaha

Melz said...

idahassan : jangan la jeles :P hahaha

hBz said...

melz. aku ade tag ko dlm contest black&white. tak tawu plak ko bz. layan la klu free. simple je.

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo