First Time : Terkejut Mak

Nov 10, 2009

Hahaha nie aku rasa aku Terjekut.. mungkin sebab first time kot aku dapat natang nie...haha..kalau korang x terjekut...biarlah korang nak cakap apa..cakaplah..tapi aku mmg firstime...muahaha bak kata Upin dan Ipin " Terkejut Mak "

Neway aku pun tak tau tangan sapa yang gatal dan memberi rezeki kepada aku yang hanya 1click aku dapat Rm2.00 :P hahaha neway once again terima kasih kepada anda yang menclick dan terima kasih kepada yang support aku..blog ini baru berusia 2bulan lebih kot..ntah matematik aku failed..malas nak mengira usia blog nie.. huahua..

Saja je post entry nie..bagi membuak sket hati korang terhadap Nuffnang..haha neway Nuffnang nie best weh..siyes aku cakap..kepada yang belum pacak Nuffnang tuh..cepat² la pacak..x rugi pun daripada korang pacak widget² merepek yang sememangnyer buatkan visitor kau makan kerepek...apa la sangat takat 3 widget nuffnang yang boleh bikin korang ternganga depan lappy..

Kepada yang belum ada Nuffnang boleh Usha nie cara nak signup etc
Click untuk Tumbesaran yang mengasyikkan :P
nie...tgk la yang merah tuh..hahaha
Screen Shot dah lama..tapi malas mo publish + busy lately muahaha

Terima kasih kepada yang click + terima kasih kerana menyokong blog ini + terimas dan terimas dan tak lupa jgak kepada Nuffnang yang memberi ku Money² mintak duit...mintak seringgit..lalala :P

Simple Msg

Gua Suka terpekik terlolong melolong ,
Duit nie semua gua masuk Tabung ,
Lu orang nak Tips ? Gua boleh Tolong
Asalkan Dirilu tak Menyombong ,

47 Comments:

siggplus said...

wahaaha ni mesti nak buktikan dkt aku aritu kan..ok2 aku pcaya..kau dh brapa buffered bro?

Melz said...

siggplus : wakakaka xda la sigg..gua publish supaya orang percaya terhadap nuffnang nie..kalau kita kaya..kan best kalau kita kaya sama² :) betol x?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sue caya...wat saving la duit nuff ni... :p

MsAnisSyahirah said...

wow..
2hinggit tu..
nuff ku plg tinggi pun 1hinggit..
hihihi...

tq nuff..

Melz said...

sue : yeap wat site income :)

Melz said...

MsAnisSyahirah : hehe tq to nuff too :P so kene keje keras ! :P

~@k1 is @utuMn!~ said...

wehh.. ak tny cm ne nk ltk nuff kt each entry ko x bls pn.. sedey gle...

Melz said...

aki : eh yeke ada tanya..wakakka sorry x perasan la tuh.. jom ym..aku ajar kau cara dia..mudah dan tip top

miss hirose said...

waa kaya la kau..
mel ajar le cmne nk kaya..

YobSumo said...

pergh dua bulan dah dapat buffered. best gile lah!

kau pakai manderum ape? jampi jampi ek? ohhhhhh dah pandai!

wei aku selalu singgah sini klik2 tak caya cek community kau. aku yg kasi RM2 tu. hehe!

Melz said...

miss hirose : haha ada tips and stragety nyer su :P meh add ym..mel slowtalk sana

Melz said...

yobsumo : kah kah...mana ada aku pakai mende tuh semua..tahyol tuh..

Tips + usaha + Keinginan = Hasil !

hahaha harap² tangan kau la yang menekan mende tuh...murah rezeki kau nanti

thejijie♥ said...

waahhh! kalau dpt rm2 skali tekan gile kayaaa

||| PöJìé PööH ||| said...

Mel, leh tau apap CPC n CTR tuh??
Kasi explain sket!!

atyn said...

congrates2!

okeh sekarang bantu rakan blogger kau pulaks . heeeh .

klik aku punya sampai aku jadi kaya cam kau ! heh ;)

Melz said...

thejijie : hahaha..boleh la tuh jijie..asalkan dapat kan :P

Melz said...

Pojie : meh aku terangkan kat YM..malas la nak bersyarah kat sini..haha no mood .. aku pun belum tegar lagi..kang orang cakap sket..tersentuh..muahahahaha

Melz said...

atyn : thnx thnx..jom la gunakan Konsep WIN WIN :) hahahaha insyAllah kau kaya jgak ;)

Encik Azizan said...

aku la yg klik tuh..haha..mekasih bro..dulu mne da klik2..wakaka

Cik aiNa said...

opocot mak!!
nyah pun dapat Digi tu..banyak die kasik..RM 5.00..hehhe

sueanne said...

kite nye total nuffang baru Rm3.75 sen je melz..kahkahkah..

izzahfarhana said...

wah rm2.00.boleh lpas ns lmak.hehe

Melz said...

encik azizan : wakakaka dem ko...yea aku anggap kau click..tangan kau bertuah weh muahahaha click lagi kalau ada mase..xda mase pun kene click jgak..wajib ! muahahahah

Melz said...

Cik aiNa : Terkejut Mak! RM5.00 amagad...compem lepas nie pencen mel ngan nuffnang muahahaha..

Melz said...

sueanne : jom ym..ku bagi mu tips..jom kaya sama² muahahahaha

Melz said...

izzahfarhana : Nasi Lemak pun ada belen 0.50cent..hahaha boleh beli Coki² lagi tuh

green said...

sikit2 lama2 jadi bukit..

cybernetic88 said...

bgus la bro. duit rnggt ye?. ha mnta sernggt. patut aku mnta kt ko la. haha. meh aku klik2 lagi. hrp dpt bnyk leh wt kuiz bnyk2. ye dak?. haha =P

Melz said...

green : betul tuh..dari sikit ia jadi bukit..dari RM2 dia jadi RM10 ringgit..hahaha Neway pepatah baru

Kalau xda 10sen xkan jadinyer RM1.00 hahaha

Nazra~ said...

haaaaaaaaaaaaaa duit tu dia suruh Mel belanja naz makan angin kat Langkawi la tu :P

Melz said...

acapz : hahaha quiz tuh xda kene mengena ngan nuffnang pun..tuh duit side aku sendiri..huahuahua :p
neway kalau click lagi bagus..muahahaha i don't liokee mat rempit

Melz said...

Nazra : hahaha duit tuh nanti i bagi buat harta u..mau ? hahaha langkawi ? best ke.. makan coklat ajer la nanti yer

Ezzah said...

wahh rm 2 tuh..ezah x sampai lg tahap tu.. :P

Melz said...

Ezzah : hehe rezeki mel kat situ :P
ezzah punya pun nanti kalau ada rezeki dapat jgak camtuh na :)

Alhamdullilah Syukur :)

x-po said...

hehe nk menunjuk ek bro? aku penah dpt cpc click rm5 satu click..amacam? ada bran? wakaka

0wh nath said...

ni yg jeles nih. hahaha.

Melz said...

x-po : bukan menunjuk..xda niat pun..aku tepegun jer..huahuahua..aku x brand yang tuh..blog nie baru lagi..nanti dah lama..aku bran..muahahaha

Melz said...

0wh nath : tape² amek yang nie sebagai pembakar semangat na :)

unwanted said...

bila ko buat entri ni baru aku terpikir untuk tgk earning history.
baru aku perasan paling tinggi aku pernah dapat adalah 2.50.
sama iklan macam ko Digi Music LR..:)

Melz said...

unwanted : wow..tinggi jgak tuh...dengan 1 click..boleh beli nasi ayam..hahaha

Mr. Cuz said...

dasat melz..tu bru 1..klu sepuluh tu dh bpe tu..haha (aku pn dh mlz nk kre)haha

Melz said...

mr cuz : Rm20 hahaha :P

Rm2 x 10 = Rm20 :D

Ariey said...

tahniah semoga lps ni boleh dpt lebih lagi

farenova said...

saya nak tanya..saya selalu dapat shout dari ramai blogger mengatakan ada click nuff ads(da mention sekali ads nya)tapi sampai hari ini, duitnya tak bergerak-gerak..kenapa ye, kalau encikmelromeo tahu..tq

Melz said...

Ariey : insyaAllah..harap katamu menjadi kenyataan :)

Melz said...

Farenova : satu ajer..adakah benar mereka click ? kadang2 ada orang tipu ajer farenova oit :P hahaha..selalunya dia akan di update setiap hari isnin :) satu click anggaran 0.25sen sehingga RM5.00 ( aku xpernah dapat lagi ) uahhhh nuffnang bagi la kepadaku yang tidak hensem nie :P

DaHLia said...

wahhh manyak untung sudah buat aaa??

pasal klik2 ni ikut kejujuran je laa kan...

p/s: klik je sendiri, abis citer...hehehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo