To All BloggeRz

Oct 31, 2009

Salam Petang semua :)...Idea Ini datang Ikhlas Dari Aku Melz :)

Hehe itu bermakna aku tergelak.. Rofl itu bermakna aku tergelak berguling²
ayat diatas takde kene mengena ngan entry nie..so korang baru sajer menghabiskan
0.352 Liter air liur untuk menghabiskan ayat yang xda pekdah tersebut...

Aku terfikir dan terfikir untuk mencari idea pasal bende nie dan ingin mengeratkan lagi hubungan semua blogger..Mungkin pada korang yang pakai "berukband" seperti kata RIESLEE yang buatkan Korang sakit hati kalau nak bukak page blogger.. yang hanya korang buka semata² untuk pergi ke Shoutbox dan meninggalkan pesanan..

aku bercadang sekiranya kita bukak once perday cukup rasanya.. so sependapat dengan itu.. aku mencadangkan semua blogger menggunakan Khidmat Yahoo Messenger - Conference dan mungkin ini lebih baik dari penggunaan TWITTER ? disebabkan ramai yang x tau menggunakannya..

Thnx Kepada Siggplus coz aku terbagi info yang silap >.<>

MelWhisper : Idea ini hanya untuk Orang yang mempunyai line internet yang agak terhad dan sekiranya shoutbox korang berbaya..aku agak xdahal :)..So dari Conference..kita boleh berborak dan bergossip untuk mengeratkan lagi hubungan semua blogger...apa kata korang ?

12 Comments:

babymiLosh said...

hoooooo... sy bukak blog sesuka hati..

n plus,, YM sy selalu mengalami kebengongan di mana acap kali keluar virus chong-cheng-chong-cheng yang tetiba menyerang.. mengonggg amat rasanya bila everday kerjanya adalah unistall dan install balik itu ym.. huuu~~

siggplus said...

gua rasa lu salah..uniques direset setiap sejam

Melz said...

babymilosh : Erm cuba gunakan Khidmat
www.meebo.com then :)

siggplus : erk? jab gua kaji balik..
adeh..silap la nie yerk :P uhuks

nie gua x minat publish + tulis time ngantok hahaha

aNiSa hANg tUaH said...

emm.
ym lebih baik dr penggunaan twitter
hihih
aku same ngn babymilosh
ym aku tuh gile kot
ade ceng-cong-ceng
ayat2 thai terkuar
tah pape

hhehehe

Melz said...

anisa : hahaha ayat apa tuh :(

neway once again mel prefer www.meebo.com

kat situ ada jgak bukak room for blogger..boleh chat situ kot ;p

Ries Lee said...

aku rasa unique di'reset' tiap2 jam...
tak cayer ko cuba kaji betul2 kat analitik nuffnang...

Melz said...

Ries : dah aku dah kaji..sorry silap info ~~

||| PöJìé PööH ||| said...

alah Mell..
bukak Meebo atas arahan kamu terus padam YM..
pastu xleh bukak YM sudah..
waaa.. kamu anto virus ker..?
nk nangis macam nih..
waaa.....!!

chokio_nia said...

errrr...aku nye tenet laju cm beruk ngah lari..so tayah conference tape kan..haha

Melz said...

Pojie : erk >.< yeke..amagad.. adeh..
cube sign out dulu kat meebo tuh.. ;)

chokio_nia : buat tempat borak jer :P
untuk Roomblogger.nanti mel buat tutorial

Nazra~ said...

naz suka tweetdeck. internet office free & laju :D

chokio_nia said...

owh2..cmtu leh gak..hehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo