Simple Message From Melz :)

Oct 31, 2009

Soalan Untuk Quiz Esok dah siap :)
hehe x sabar plak rase nak publish ';..;'

Prepare For Battle Guys~
Start Your Engine!

Ur Friendly Neighborhood ,
MelRomeo :)

14 Comments:

kuyie said...

xsabar da nih....saspen btol rasenyer

cybernetic88 said...

haha. aku dah prepare lame bro. =P

[ N ] ZuLaiNa said...

takleh publish hari ni ker?? ;p

Melz said...

kuyie :hahaha mel lagi la tak sabo.. yele dah tau apa jawapan dia..hahaha

acapz : bagus..semangat tuh kite cari :P

zu : hahaha dateline 1/11/2009..
kene tunggu :P waktu kemuncak pukul 1 petang

[ N ] ZuLaiNa said...

kalau esok, nampaknye lambat la zue nak join sb zue keje esok...huhuhu... ;(

Melz said...

zu : jawapan dia mudah jer.. tapi macam2 jawapan leh kuar.. hahaha
even kalau cepat jawab pun kalau salah..xda makna..

[ N ] ZuLaiNa said...

baiklah...akan cuba! ;)

imHepPie said...

alaa kalo esok bgun lmbt mlepas la

chokio_nia said...

uish2..nak tgk gak..hehe

Melz said...

Zue : yea kene cuba!

Imheppie : tido awal! lagi pun mel buat dalam kol 12 - 1 ptg :)

chokio_nia : hahaha xleh SULIT! :P

chipsmore said...

soalan quiz apa pulak ni?? dapat hadiah x kalau jawab??

lu punya iklan x keluar la..hehh

Melz said...

chipsmore : ko nie mesti x baca kan..deng..

Ries Lee said...

kuiz ape plak ni...
brape percent carry mark ni?

Melz said...

Ries : haha quiz yang boleh bagi ko 4 flat.. tamoa ke ? >.< deng deng deng

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo