Sekolah ohhh School 2

Oct 17, 2009

Dulu aku cerita pasal sekolah Rendah kan ? uhuks .. kire nie sambungan dari citer


Okeh la nie meh aku story sekolah Menengah plak..
Redeh ? okeh gambaq nie time form 5 agaknya.. huahua

Note . aku la orang paling tinggi kat kelas + aku la
orang paling x macho + x ensem = x machoensem..
tapi..dulu aku gelap sket..sekarang aku cerah sket..
tatau pehal..termakan panadol 100bijik kot

Neway.....
listing dalam gambaq nie
kecik , naim , najib , azrol , Melz , pejal , adam , fadhli , hazry , faiz
alin , lupa , lupa ,lupa ,lupa , dya , afif
abe , afiq , alan , sak , cikgu lupa ( tak guna punya anak murid ) , zaidah ,deva , wanie , dla

wakakaka actually * aku tenung lelame .. itulah cikgu kelas aku yang bernama :
Cikgu Arba'ayah .. mintak ampun cikgu.. haha saya kene tenung lama² huahuahua... neway cikgu ku sungguh Rawk kite bersantai dan belajar fizik sampai lebam na :P

Seyesli banyak pengalaman yang pahit , manis , rase coklat sket , madu sket , air teh ,air kosong , garam sket , bege mcd , segalanya² aku dalam sekolah nie..huahua

pesli aku nak cakap ... aku berpindah bkan kerna aku budak jahat! wakaka.. cikgu matematik sana suke gilew kat aku... aku pun cuak dah.. huahua Take Note kat situ...

Neway ..aku start pindah sekolah nie sejak form 2..agaknya~ huahua dan mase tuh aku Kelas 2A wah pandai ? sebelumnya aku bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Skudai.. aku rindu depa semua..pa kabaq weh..

Kecik² kite gi tadika ,
dah beso sket gi school ,
dah beso sangat gi IPT ,
dah ase besaq sangat² gi keja ,
dah ase tersangat² lah besaq² gi kubur..

29 Comments:

nadia said...

wahh nostalgia2..

nsb baek den msih brskolah..lg 2 blan je nk pkai bju skola..huhue..

SeE-DaH said...

fuyyyo~
TINGGINYER DIA~!!

fahmi said...

yang itam dan tinggi tu melz ke..? kih3..tinggi.

♥SYAFIQAH ♥ said...

nak jdi tinggi gak..lalala~

lizz said...

kalo aku cite time skool aku dulu, sure pengsan. mende2 jahat belake. wahahaha

Noorlaila Mohamed Nor said...

eh memang nampak la~
jelas!
paling tinggi!
tapi bab xmacho dan xhensem tu
xberapa clear~

Melz said...

nadia : uit 2 bulan lagi ? hehe spm camne ? hek-hek

Melz said...

SeE-DaH : uish jangan cakap..nanti makin tinggi budak tuh >.< hahahaha

Melz said...

fahmi : kah kah itam tapi dah cerah :P huahauhua

Melz said...

SYAFIQAH : erm cuba try minum susu + Roti + bege banyak sket :P maybe la.. jangan makan coki-coki banyak sangat hahahaha :P

Melz said...

lizz : weh lizz citer la...apadahal.. kan ? betul ? huahua bende camni kalau sharing..boleh buat ketawa tau ! huahuaahua

Melz said...

Noorlaila Mohamed Nor : dulu ngan sekarang ...

sekarang lagi tinggi :P
sekarang kureng lagi macho dia
sekarang puteh dari dulu.. uhuks :P

siggplus said...

celaka lu buat gua rindu kawan2 skola dlu..cis

Melz said...

siggplus : aih..aku plak yang kene celaka.. *hahaha lu rindu.. lu wat entry camni la..huahua

arnamee said...

salam.

comelnyer zaman dlu2 kamu;p

Melz said...

arnamee : ahhh hahaha kamu orang pes skali memujiks ku adalah comel >.< terharu den :p

Ries Lee said...

ko tak masuk team netball ker....
hehehe...

gambar mase skola tadika x der ker huh!

Melz said...

Ries : aku x main netball.. aku main lompat jauh + lompat tinggi.. tapi aku kalah juga..wakakkaka

skola tadika ..tade :( aku skip dari sekolah rendah..hahaha

chokio_nia said...

owang johor???hurmm..tgi la ko..bagi sket tgi ko kat aku bole??

Melz said...

chokio_nia : boleh..haha tadehal... nak baper cm ? huahuahua

nadia said...

2 blan tu da abeh spm la..pastu mrdeka! :DD

chokio_nia said...

nak 14 cm bole??haha

cybernetic88 said...

ko mmng pling tinggi. haha. btw cikgu math ko tu laki ka?. haha

g@dis blUr said...

huh...pic time sek lg 2....he3..
mengimbas zaman dlu r nie ek...

Melz said...

nadia : owh dah abes la nie erk :P huahua.. best² :P

Melz said...

chokio : kalau mel nak tawar boleh ? 10 cm boleh ? hahahah kalau tolak 14 - mel rase cam pendek plak..huahua neway kalau xleh jgak tape.. tunggu kat depan.. nanti post laju mai ;P huahua

Melz said...

acapz : weh.. cikgu tuh pompuan la...kalau laki..aku pun loya bai.huahua.. cam aram :p kecik² dah pandai

Melz said...

gadis blur : uit jangan kata mengimbas.. dah macam libas masa silam nie.. huahua

chokio_nia said...

ahaha..bole juga..sudah penat tgu ne..tade pon..huhu

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo