Quiz With Melz Reminder

Oct 31, 2009

Okeh lagi dua hari nak masuk 1/11/2009

so sajer aku posting untuk mengingatkan korang..ahaks

1/11/2009 aku akan mulakan Quiz With Melz :)

Gather Points dengan menjawab soklan yang aku bagi.

Redeem Hadiah Bila dah cukup :) Peraturan boleh Usha Dekat SINI

Hadiah yang aku nak bagi... simple jer tapi relax akan diupdate dari masa ke masa...

Kalau korang nak tau MP tuh apa? itu adalah MelzPoint :) huahuahua

Click Nuff aku untuk menambahkan pendapatan aku huahauhauha....

Berikut adalah Hadiah yang aku nak bagi..okeh la kan ? daripada takde :P huahuahua

INGAT AKU X PERLU FOLLOWER UNTUK JOIN GAME NIE..MUAHAHAHA
KAU TAKDE BLOG PUN AKU X KESAH..BOLEH JOIN AJER



Topup
rm50 - 50MP
rm30 - 30MP
rm10 - 13MP

USB
1 GIG - 40MP
2 GIG - 50MP

Iklan
30 hari - 15MP
60 hari - 25MP

Makan
Tempat KL Aku banjer Kedai tepi jalan Sudah..boleh gossip² huahua
25MP ajer



52 Comments:

minTanG_teLip2 said...

cAm besh jEx. .. Ark3

«♪Ruff♪» said...

sgt menarikkan diri utk mencuba...
tq ya..jengah my blog...

Mr. Cuz said...

kuiz ni kompom best ni..tgok la hadiahnye..haha
aku nk join..xkre la..ko nk bg aku join, ko halau pun aku join gk..haha

touyakaruma said...

huhuhu best-best

Ingat leh claim kereta BMW

Cik aiNa said...

wahaii kawan-kawan sekalian..silalah join quiz bersame melz ini kerane ia menjanjikan sesuatu yang lumayan untuk anda. rasai kehangatan nyer,..sesungguh nyer ia terlebih hangat daripada biase.


oke x melz ayat aku?

cayyokk..cayyokk!!

aLeen aVriL said...

ermm....xpnh lagik tgk org wat kuis cm melz bt...

aku bg pujian kat melz...
otak die mang geliga..
yelar klu xgeliga xde deee smpai tpikir nk wat kuis cm nih..kan melz..
ermm....

cybernetic88 said...

yeah xsbr aku mau join. dpt topup 50 ok jgk kn? =P.

btw meh aku tmbh lagi pndaptn ko. kowt2 topup naik 100. terkjt mak!! (ok aku tiru ayt ko). hahaha

jijie said...

ok..baek!..

*nway..br je follow n singgah ke blog ni..so agk blur skit..sori..hihi

hanc said...

Salam ok ar nie bro.. hope aku dapat la menjoinnyer~~

azizan4444 said...

bro,aku pkai maxis..haha...hbt gak kuiz ko ni..aku jrg blogwlking 2 3 arni..tenet x brpe..huhu

acap said...

mel!!
ade adiah DSLR x??
akakaka.

~eZmALiZa~ said...

laaa...nk join..tp bz dgn exam..cene ni?? :(

POSH76 said...

bess2 mau joint jugak...tp kalu menang top up tu mo yer sbb pakai line laa...poyo nyer...hehe

chipsmore said...

aku x minat la main game...iklan nuff ditangkap ;)

imHepPie said...

cambesh je..mkn tu ley order ape2 je kan wahaha

chokio_nia said...

owh..nak ikot2..aku warganegara mesia gak..bole tak aku join ne??haish..

social said...

i wanna join too..can i?? i am malaysian too..i like quiz..

kuyie said...

cedapnyeh kuiz...cam kueh plak...nyam2~

lea said...

insyaAllah saye akan support melz!

ezany said...

kalau besh campur senang nnt aku join.. haha..

Melz said...

20 feedback pasal Quiz ini..

terima kasih semua..

aku akan cuba buat yang terbaik..

Tersangatlah aku hargai sokongan

korang :)

Noorlaila Mohamed Nor said...

konsep soalannya?

Melz said...

macam-macam.. tapi takkan ada ada jawapan yang bolah korang google ;)

sniffa93 said...

waha..
kaye raye je tuan punya belog ni ek.
bermurah hati nak bagi duet. huahuahua.

kalo free nnti akn join ye=DD

huahuahua.
aha

|arieza| said...

kuiz ni u buat kat ur Shoutbox ke ape? ke kat ur new post?

Anonymous said...

cool ne!

|arieza| said...

dah bace dah syarat2 utk ur quiz. sounded cool! :) will try to join too! yey!

[ N ] ZuLaiNa said...

nak join!! nak join!! :p

unwanted said...

aku antara yg nk join..
best lak tgk hadiah tu..ha3

Melz said...

unwanted : nanti hadiah akan diupdate dari mase ke semasa...hahaha tgk rezeki :)

siggplus said...

bila lu nak soalan dr gua ni?ym gua

babymiLosh said...

nak topup! nak makan! heeee ;p

Melz said...

siggplus : lu dah offline plak..haha


babymilosh : hahaha boleh2 .. nanti jawap sungguh² :)

miSs siv said...

hehehe.
cam excited lah!

Melz said...

miss Siv : Mel lagi excited ;P hahahaha teruja nak bagi soklan

Anonymous said...

agaggagaga...
trying2..
mao llu..
;)

Hisham said...

wah cantik la

lizz said...

oh, aku nyer aim nak hadiah paling mahal tuh!!! topup rm50. hahaha

nabihah zulhemay said...

uiks.. teka teki ke ape nih.. hahaha...
excited nk tggu

Melz said...

Lizz : hahaha boleh ajer..tadehal.. semoga ko dapat okeh !! :P


nabihah : Random Question will be given

Aku Beskot™ said...

x bley lepaskn peluang keemasan nih..
haha..

Melz said...

aku beskot : cam lagu jer tuh aku beskot :P hahaha

kupu-kupu_cinta said...

menarik.. tertarik.. bgus la u wat cm ni..

Melz said...

kupu-kupu : thnx for ur feedback :)

DaHLia said...

nk join..nk join..

ngeh ngeh ngeh

teddy_froggy said...

nak cube..nak cube..huhu

~ ReD ~ said...

unik nyer game ni.. (walaupun x tgok lagi mendenyer laaa game nyer..) hihi

cik EPAL said...

aku tak faham..haha :D

sarah said...

x nk topup sbb pakai bil tepon.
so aim nak usb 2 gig,iklan 60 hari dan makan free...
cam ne tu ek?

GagaH@n cHenta said...

hahaah best2

y@n@ M!B said...

adiah yg menarik! leh try my luck =)

Nurul Harun said...

hehehe, macam best! :)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo