Mekdi oh Mekdonel

Oct 24, 2009

MekDi Oh Mekdonel :)


Aku masih di Jb.. malam nie agak lapar..

Walaupun aku dah makan Nasi Puteh + Ayam Rendang masakan Ibuku :)
Walawei ayam tuh aku makan sampai tinggal tulang .. cian dia..uhuks
Aku makan dalam kul 9.30PM
Aku rasa lapar dalam kul 9.50PM
Perut apa kau nie mel ? ROFLMAO..

Aku Roger Kakak Aku..yang aku panggil " T " ...

Melz : T kat mana tuh ?
T : Kat JusCo , pehal ?
Melz : Lapar ..
T : Ahh Nak apa ?
Melz : Mekdi Set satu Large :)
T : Large ?
Melz : Yeap Large :)

arround 10.05PM ... Aku terdengar kakaku balik :) Aku Gumbira , makanan ku sampai.. wakakaka

Mama : ehhh Adik x makan ke ?
Melz : dah makan tadik.. abes satu pinggan..
Mama : abes asal beli lagi mekdi tuh..
Melz : dah simpan perut seblah kiri untuk mekdi :)
Mama : hmmm...Hahh minum lagi air coke tuh....
Melz : hek²

boleh ?

10.07PM aku amek kentang dulu...
WTFISHHHHHHH aku gigit gentang rasa Macam ikan masin !! Wtfish kalah ikan masih aku rase.. nie Pihak mekdi nak bagi aku kecing manis ke kencing masin nie ?? alahai..
tapi takpe aku makan sebab perut aku dah sanggap :)

bye nak makan :) esok ku balik ke KL :) bye JB

32 Comments:

Fifie Ierina said...

hahaha, lawak la awak nie :P

chipsmore said...

aku rasa kentang mcD la paling best antara yang lain ;)

hanc said...

Salam~~
ala~~
mkang kat sana sorang2,
cube la bak sini sikit itu kentang,
pedulik la kene kencing ape pun karang, aKu pun nak kentang!!!!!

wawaw~ selamat makang nak~~ hehehe~~

Lady said...

hahaha..sebaik baru dua..kalau perut tu ada 4 side, keco wooo.. ntah2 time tido pon bole mangun makan ni. kekekek

Melz said...

fie : haha saya tak lawak la awak :P saya juga bukan Penyawak :D ( bak kata apek )

Melz said...

chipsmore : a-ah aku akan amek kentang dulu sebelum apa pun ! hahahaha

Melz said...

hanc : makang ? Terengganu :) hahaha wah berpantun disini ya hanc ! tunggu nanti mel bukak thread pantun lagi hahahaha

Melz said...

Lady : uit.. 4 ? tuh dah jadi lembu..hahaha bahaya bahaya :P

sI tEDI said...

kentang mekdi jatuh dlm besen garam :P

Melz said...

si Tedi : mel rase pekerja dia tido .. duk sodap ajer tabur garam..hahahaha

chokio_nia said...

hahaha...len kali mkn la carls junior..sedap..=)

julietANNA said...

haha.tu bukan makan.tu melantak!perut tong sampah namanya.sumbat je :D

Melz said...

chokio_nia : Carls Junior ? uit apa tuh chokio ? nama dia cambest jer.. nanti mel usha :P

Melz said...

JulietANNA : wakakaka nie lepas mel sumbat ngan bege... dah sebu :p

suraya said...

org mekdi tuh nak kawen tuh.wat sampai masin2.haha~

rase nak mkn mekdi pulak.best jugak ni.tgh kumpul cawan2 die ni.. :D

misz benida said...

kurus.
tpi tngki perut bsr.
mcm buaya..
haha

siggplus said...

aku baru semalam bantai mcd..sangap gila dh lama tak makan..hehe

aku klik2 iklan kau

adeQ faRra said...

uiks......tgk jer kurus.....skali makan,mak aih.......bosar bona porut ekau melz....

Noorlaila Mohamed Nor said...

lapaq mekdi!

Samaira said...

apsala lak masin??
saman je mekdi tu heheeh

eiy-Da said...

besar ek..pewot kam,yer siap der space2 lg..heheh..
mkn mcd xajak owang yer...
romeo anak mama upenyer..heheh

Melz said...

suraya : hehe mel pun kumpul gak..tapi baru satu...apakah ? :P


misz : hahaha jangan cakap buaya..sket lagi cam lembu..ada 4 bahagian..hahaha


siggplus : next time nak makan..roger aku plak..hahaha
click nuff ko terbalik..


Adeq : agak besar..haha 500x500 persegi..hahaha besar x? ;P

Melz said...

noorlaila : jomjom makan..hahahaha amek sket kentang masin tu! :P


samaira : uish kang bangkrap ...abes xleh makan mekdi :(


Eida ; x tanya.camna nak ajak..haha
yeap!!! saya anak mak..hahaha

~ceRRy beRRy~ said...

eeeeeeeee....



mel............




adikkkkk yang MANJAAAAAA!

faridLO said...

banyakkan makan fastfood..berkhasiat dan lazat..jom lawan kumpul glass contour..aku set jer..

aLeen aVriL said...

alar mkn sowg2 jer ek...huhu..
baik nyer kakak siap nk tnyer nk mkn aper...huhuhu..

kakak aku cm tuh ker??
erkk....ermm....x kowt..hahah

aLeen aVriL said...

alar mkn sowg2 jer ek...huhu..
baik nyer kakak siap nk tnyer nk mkn aper...huhuhu..

kakak aku cm tuh ker??
erkk....ermm....x kowt..hahah

cybernetic88 said...

haha. masin sngt ke?. time ko punya tu diew siap2 rndm dalam air grm kowt. haha

Melz said...

~ceRRy beRRy~ : hahaha ifa.. jom jadi adikkk manjer sedunia.. nak join x ? :P

Melz said...

faridLO : uish jangan banyakkan :P tak baik...tapi aku tape.. kadar motabolisma untuk aku membakar lemak adalah tinggi.. sebab tuh aku kurus..hahahaha

Melz said...

aLeen aVriL : nak join ke ? hahaha tapi dah abes la aleen.. camne ? haha next time :P

neway kakak kite mungkin ada yang best jgak kan :P

Melz said...

cybernetic88 : AKU RASA :P

Aweks tuh mungkin terlihat kakak aku time dia tabur garam :)

sebab muka kakak dia CUN :) mesti adik dia pun hensem.. wakakakkak boleh terima x ?

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo