Kenapakah Kamu Romeo Wahai MelRomeo ?

Oct 7, 2009


Terpaparnyer Gambar yang x berapa lawa itu..namanya cuma MelRomeo dan Juliet..ahaks.. dan dengan ini..tersebutlah alkisah seorang Lelaki yang Bernama MelRomeo yang dipanggil MatRomeo oleh gadis²... huahua..merepek mode..weh nak inform awal² na.. Entry nie bukanlah seperti rancangan Mencari bla bla( aweks ).. okeh...x de kene mengena untuk mencari Juliet..yaks..take note disitu cepat! ahaks...

Tapi Entry disini nak memberi tahu kenapa Melz mengambil trade Romeo sebagai trademark ™..ahaks..Mungkin korang duk pulun tanya dalam diri korang.. kenapa erk ko taruk Romeo? mesti ko ramai awek..wakaka dan pertanyaan semua tuh mungkin terjawab kot dalam entry nie..uhuks

Citernyer Romeo nie bukanlah kerana aku suka tgk citer Romeo And Juliet . sebab aku x pernah pon tgk citer tuh walaupun aku tau Leonardo Dicaprio..uhuks... dan bukanlah kerana aku suka dengar lagu Romeo and juliet yang dinyanyikan orang malaysia kot..ntah..aku x amek tau..huahua

Tapi dan sebenarnyer ( yuna i lioke u ) terwujudnyer natang tuh bila aku tertengok ElPunk.. dari Black Eyed Peas..hehe lepas aku duk pulun cari nama..plak aku ternampak Alfa Romeo.. so dari situ plak aku combinekan Punk Ditukarkan ke Romeo... menjadilah ElRomeo. :) harus diingatkan..aku bukanlah Seorang Romeo yang Tegar..huahua

Namaku dulu orang panggil aku Amir..hek² bukan amir ukays okeh.. tapi sejak aku dalam dunia maya nie.. aku ubah selera menjadi Mel.. dan bila aku combinekan Mel dan ElRomeo..ia akan menjadi MelelRomeo.. (Wtfish pebende nie) dengan rase ati yang bekobar² sebab nak buat trademark, aku ubah menjadi MelRomeo.. Berikutlah dah baper tahun nama nie aku guna :)

MelWhisper : Engkorang punya camna plak? hehe citer sket je jgn wat karangan suda :P
Syabas kepada aku kerana membuat entri nie..syabas...syabas inspektor sahab.

Nama Trademark / Nick Korang :
Kenapa :

29 Comments:

aLeen aVriL said...

alar xde idea ah klu nk entri cm mel nih..
tp xper bakal d pikirkan ler cm ner..

huhuuu...

Melz said...

Aleen Avril : okeh..akan mel tunggu.. hehe selamat memikirkan..sebab mesti ada sejarahnyer hehe :)

taz said...

haha. nama i je simple malas nak pikir dah. amek je nama sendiri :p

Melz said...

taz : haha..simple jer yea taz! :P

siggplus said...

gua amek nama siggplus sbb masa kecik2 gua sgt teruja dgn bekas botol sigg[+] yang serious cantik gila..tapi mahal, so gua tak mampu nak beli, gua bubuh nama dekat blog..lekat smpai skrg..heh

Melz said...

siggplus : wah jab² aku usha kat abg google sigg[+] tu cane na :) hahaha..

Liyanaa. said...

haha :P fwzynn << gabungan nama fwz dgn ynn hihi comel nk gila lepastu rse mcm x best plak skrg tgh fikir nk nama apa :P HAHA

Melz said...

liyanaa : oowh camtuh rupanyer yer .. nama pendek ko ynn yer ? hehehe baru aku tau ..uhuks kat sini no jambu² na.. wakaka len entry boleh ;P

Liyanaa. said...

hahahahaha lupa. nama manja ko jambu an? aku sorg je panggil :P HAHAHAHHAHA

ynn tu yana sebenanye tp aku x suka org panggil yana. cm gedik mengada gila x sesuai dgn aku yg comel dan kasar sket KKAKWKAKWA

Melz said...

liyana : wah ko dah langgar polisi jambu nie! wakaka..dush² kat ko..
abes ynn camna pronouns dia? wakakaka.. ada kolkolah ke kat y dan n tuh?

+akufobia+ said...

susah sangat diorang nak sebut asyraf,jadi la cap@acap@sewaktu dengannya.tibatiba kalau ada tersengajakutuk panggil kicap.lebih kurang je.

Melz said...

akufobia : owh...hehe dan macam mana plak "akufobia" boleh terhasil ? :P

shal said...

whottt..
aku pun minat gak ngan cite romeo n juliet nie. tp x b'erti aku ni juliet. ^^
ahakz!

Melz said...

shal : wakaka..tape² entri kali nie tak mencari juliet :P hek²

fiiQ said...

perlu ke?
hahah! aku selesa dgn nick aku jew..
fiiQ ;D~

Melz said...

Fiiq : tak perlu pun tape fiiq..haha sekadar menerangkan apa erti Nick tuh ;P hahaha

Ries Lee said...

baru aku sedar name blogger ko lain...
haha..

TweetyPeak said...

karangan anda lulus.. huhuhh Meleleh romeo.. ekekekee camne la kalau nama blog nko meleleh romeo..

nickname aku. citer kartun tweety yg sering dikejar/dibuli teroris kucing tu.. peak tu kira fanatik gila kat kartun tu..gabungjadi tweetypeak

sekian

cybernetic88 said...

amir uks la romeo bai. haha. amir = mel?. laen bonar. hahaha. lntk la. pape pon aku knl ko sbagai mel k.

Noorlaila Mohamed Nor said...

dulu masa sekolah ada insiden selipar terbang
tapi bukan aku yg buat la
dok gelak2 pasal selipar tu
aku pun guna nick selipar
kebetulan aku mmg suka beli selipar
haha
tp sekarang dah nak kurang kan
rasa mcm dah tua dan x sesuai nak pakai nick pelik2

Melz said...

Ries Lee : Baruku sedar bintang
Rupa-rupanya mentari
Seluas lautan
Pasir tak terbilang...wakakaka lyrics semata² naa

Melz said...

tweetypeak : Omagod..haha saye lulus? huaa best...pfttt.. melelehromeo ftw..wakakaka..dush² tweety. neway mel suka jgak tgk katun tuh..tapi kurang addict haha

Melz said...

cybernetic88 : wakaka camna boleh ada cybernetic nie ? huahua citer la sket..aku pun kenal ko ngan acap! :)

Melz said...

Noorlaila : nasib baik tak guna selipo jepun...wakakaka yeap usia perlu menukar :D hahaha..dulu kecik² guna nama Voltron..apekebende ntah..huahua

cybernetic88 said...

haha. npe aku cybernetic??. erm tu name time aku nk releasekn Malaysian Radio! V3. aku dok pikir2. akhirnya kuar yg tu. haha. lagi pon mnt aku mndalam tentang komputer ni. terutama bab mengodam. hahaha. so cybernetic sesuai la. =P

Melz said...

cybernetic88 : wah bab mengodam.. uhuks.. takut mak :P

Lizz said...

haha. nickname aku ek? ok2.

nickname: Lizz
kenapa? : cuz aku ade geng2 indo. diorang ni, kalau panggil name kwn2 biasenyer amik suku kate yg 1st. (bkn smeue, depends on ur name gak)

jadi,name aku Liza kan? jadi, suku kate yg 1st is Liz.Tapi, aku tak sker Liz cuz cam xbest aje..hahaha. so, aku tambah lagi 1 "Z". jadilah Lizz :)

Melz said...

Lizz : wah ala² karangan suda nie lizz..uhuks.. neway kire cam aku plak yang aku pakai nie Mel .. tapi depa ingat Mel - cam nama pompuan..wakaka..so aku pacak Z supaya nampak cam laki..tu yang jadi Melz :) uhuks

Nazra~ said...

nazra : dengan alasan, nak pendekkan nama asal "umi nazrah"

:D

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo