I love This Song...

Oct 28, 2009

Bagi aku la..haha first time aku terdengar Lagu² dari Slipknot yang Genre dia x begitu Rock Tapi agak Cintan... Dan Seriously aku suka Lagu nie Tersangat² disebabkan Lyrics dia yang aku dah fahami Mendalam :) keke..


I'd do anything to have her to myself ,
Just to have her for myself ,
Now I don't know what to do,
I don't know what to do ,
when she makes me sad .

Kalau nak download Click Sini


Korang Fikirkan Rangkap ini..susah payah dapat dia..pastu dia buat kita
sedih..hahaha..betul x? mesti kepala hotak kusut gilew time pikiaq camtuh

Depa pakai topeng itu ini.. bukan makna depa terlalu jahat..hahaha kadang² lagu dorang kita boleh layan jgak kan ? :) kalau xleh layan..kau relax sudah.. jangan pakse melayan..hahaha

Kepada yang duk University ke Matrik ke Poly ke Maktab ke..yang duk kene block..wakakakka PM aku kalau nak tau camna nak dengar kat utube..xperlulah aku heboh kat sini..kang aku jgak kene hahahaha... Cheer ~

MelWhisper : jom Layanzzzzz :D hahahaha

11 Comments:

aLeen aVriL said...

Melz aleen tahu da nk wat cm ne klu bnde tuh seme kene block...hahahaa..pdhal melz jgk yg ajar td...keh keh keh..

neway tengs sedozen tuk melz....
*nah amik*..huhuu

Samaira said...

slipknot ?
lagu baru ekk
aku suka yg lama wait and bleed
nanti aku dgr lagu ko gtau ni besh x hehe

minTanG_teLip2 said...

LagUu nEh mAng bEsh. .Lagik bEsh Lau ite Yg nYanYik . .Ark3

chokio_nia said...

laki pon same je melz..huuu

Melz said...

aleen : hahaha shhhh jangan bgtau kat sini..haha bahaya² :P

samaira : ye :D layanz jom zasss hahaha tuh best jgak..rancak :D

Mintang telip : mintang yang nyanyi ke ? hehehe sore mel x sedap! take note disitu hahahaha

chokio_nia : erkk no comment hahahaha

touyakaruma said...

apasal lagu nie cam lagu jiwang ? Apa dah jadi pada slipknot ? Tidaaaaaaak .

Melz said...

touyakaruma : banyak lagi lagu jiwang depa... hahaha

taz said...

Best! Best! Best! thanx for sharing :)

EmY yuE said...

lagu ni da lame..and mmg best.u shud listen to vermillion part 1 and snuff tu (kalo nk jiwang2 la ahaha)

Melz said...

taz : haha same² yunk.. yakssss huhauha

emy : part 1.. mel try dengar tapi xleh masuk :(

ada satu lagi music dorang yang best.. hahaha nanti kite usha sama² :)

AeNa Helaena said...

i love dis Song too~
xsangka Slipknot bole wat lgu syahdu gilaaa~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo