Happy Birthday Mama #57

Oct 29, 2009

29 oktober.. Happy Birthday MaMa #57 ;)

Tanggal 29 Oktober...Mak aku nyer besday..So aku sayang mak aku sebab mak aku sayang aku.. Apa kejadahnya Mak x nak sayang kat anak sendiri.. ko pehal ? jeles aku anak bongsu ? Yeee aku anak bongsu yang manjer...huahua..korang jangan nak ngade² kondem aku pasal aku manjer..

Neway Mak aku nie dah ada Anak 5 yang CUN + ENSEM huahau pestime aku puji diri..
Mak aku jgak ada Cucu 4 yang nak + 1 lagi bulan 11 nie.. dan mungkin akan bertambah sekiranya Abg aku tuh mo kawen...weh calon cari² jgn x cari..wakakaka...aku xpa aku muda..

So Entry nie khas untuk mak aku sorang ajer..takde mak mak lain...maknyah apakan lagi..ko blah.. makcik² yang jual sayur yang dok gossip ajer tuh pun boleh layan entry nie...Elakkan bergossip di pagi hari !

So aku publish gambar mak aku yang HOWT :) 1 ajer.. ko lebeh² pehal plak...hahaha..


So diulang 29 Oktober nie besday mak aku... tapi takleh jumpe coz 30 oktober kot dia nak pergi Serawak ngan geng ...tape ma enjoy kao² sana na :P

Neway Ma...Happy Birthday MAMA yang ke 57 :)

21 Comments:

acap said...

epi besday makcik.
aaaa..


mel.
kalo ak tukar layout blog list ilangkan?
caner nk backup balik?
takkan kena msuk satu2 balik?
any idea?

sory salah kaunter.
sbb ak xleh nk post kat cetbox.
xkua.kna belok dgn TM.
siot saja.

eiy-Da said...

heppy beday to mama Mels...oo yg ke 57 taun..tp nmpk vouge g2...semoga panjag umo n mude selalu...

YnaaOhYnaa said...

hepy bday to mama mel.. =)

..::..ein..::.. said...

happy bezday to mama..oppss, mama kesayangan melz...hehe..moga pnjg umur n murah rezeki...ceria slalu ye mcik...




*p/s : mcik, ank mcik yg bongsu ni kan, nakal sguh...hehe

zatil hidayah said...

makcik! epy besday! :))

acap... x hilang ler rasenye..
tp kalo ilang jugok.. terpakse masuk satu2 balek laaa.. huhuhu

acap said...

zatil hidayah :
ilang laa awk..
tak tukar pon kdg2 ilang2.
dah 3x kali rase2nya.
tpkse msuk blik.
nk kna cri lagi.

aLeen aVriL said...

aku pon nk wish jugak kat bakal mak mertua aku nih..uiiikkssss..

owh tidak2..wakakaka..
neway selamat hari lahir ke 57 makcik....

melz:mak ko nk p sarawak tuh ko ade bg wit poket x??msti xde kan...hahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday auntie mama mel..semoga panjang umur dan murah rezeki...

.idahassan. said...

selamat ulangtahun! ;)
bestnye pg Srwk. nk ikut >.<"

AirAsia; NOW EVERYONE CAN FLY

ntah ble la aku nk merasa nek flight :(

belanja Melz~

Melz said...

Kepada semua yang mengucapkan...terima kasih :) hek² mak aku antar msg kat aku :)

so thats mean dia dah baca :)
Once again ma Happy Birthday..

julietANNA said...

happy birthday hot mama!!!
HAHA.

Melz said...

julietANNA : thnx anna for ur wishes :)

cybernetic88 said...

happy birthday mama!. hehe.
mama aku jgk wei. =P
xpe kn??
haha.
kim slm kat mama ko.
ckp diew cute la. =)

Melz said...

acapz : okeh roger...xyah kim salam..mak aku tgk dah blog nie..hahaha

Rinna said...

Heppi Besday utk Mama Melz yer.. Moga mama Melz panjang umur, murah rezeki.. dan sihat sentiasa..yer.. :)

Anyway tq singgah kat blog..Kak Rin.. :)

Melz said...

Rinna : Terima kasih kak Rin :)

taz said...

fewwit! vogue mak kite. eh! mak mel :P

Melz said...

taz : haha taz memain eh! dush² kan kene dah hahaha

chokio_nia said...

okay melz..mak ko mang hot..kem salam ar..ckp hepi bdae same die..=)

sweet.ants said...

hepi besday mama...
uiks mama laks...
hepi besday aunty ;)

adeQ faRra said...

huhu.....baru de mase nk on blog....
neway,happy belated birthday to ur mom.....xpe...biar manje jnji x mngada....huhu....jgn marah ea...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo