Blog Ohh Blogspot ohh Blogger

Oct 5, 2009

Alamak...aku usha² punya la usha kat bahagian folder pic aku yang bersepah rapah..haha
tetibe aku Ter"Stun" oh tidak.. termenung aku duk tgk mende nie.. sampai nak berbuih aku duk tenung..hek²...bagi aku mende nie kisah lama..yang x perlu la aku nak bayangkan lagi..sebab mende dah xda..huahua..sebab yang aku jumpa............
...
...
Tadaaa
Mata anda tajam? tekan untuk melihat..

Public Blogku :P hek²
Ku merinduimu..hahaha cam setan dah nie.. :P

Aku xnak blog nie..tapi yang aku nak gambar nie..hehe mana la gambar cyclop aku tuh erk :) hek².. pic tuh diambil dalam sebuah van time aku keje electrical dulu²..hehe teringat lak aku kat member² yang ngajar aku yang sanggap nak belajar pasal letrik..hek² thnx to Ajil , mamat , ejal , toncet :) hehehe..korang otai letrik .. pegang karen xdahal..haha aku Saspek korang...! hahaha

tapi lepas dah tgk gambar cyclop aku tuh..tetibe jer rase sedih tgk blog tuh balik..hahaha tgk screen shot yang mungkin aku terscreen shot... haha tapi tape..aku simpan ajer la..hek² neway pada korang tuh..jangan la buang blog merate² tau! hahaha nanti kompem korang rindukan gila babas .. cam haku nie.hek² tapi tape..aku relax jer sebab aku dah kurang gila men mende alah tuh.. so.. aku relax + tenang la nie :P

p/s : banyak dah lain .. dulu pakai FireFox..sekarang pakai Google Chrome .. Dulu x reti itu ini , sekarang dah boleh sket...hehe

MelWhisper : Blog oh Blog :) Selamat Berblog aku ucapkan kepada korang hek² huuuuuuuuuu

33 Comments:

+akufobia+ said...

haha.jangan berhenti berblog.(ke kena?)

Melz said...

akufobia : haha ke kene apa ? huahua

Noorlaila Mohamed Nor said...

google chrome bes ke?
apekah kelebihannya
dah install tp xguna pun huhu

touyakaruma said...

yang pergi biarlah pergi

siggplus said...

aku guna google chrome sebab nk tgk iklan nuffnang yg cantik2 tu..ntah kenapa dekat firefox aku tu tak keluar gambar..juz boleh click je..heh

umah gua punya suis lampu dekat toilet ada current..tapi gagahkan diri tekan jugak..adakah ini bermaknya gua ni otai letrik gak?heh

B E L L A said...

wow, blog lama tuh follower sampai bebelas ribu lemon. xD

Ries Lee said...

ko gamer tegar ke dulu?
sampai berbelas riban follower...

Melz said...

Noorlaila Mohamed Nor : Best gilew..dia xyah guna www.google.com..
terus type apa yang kite nak kat link address ajer..hehe

Melz said...

touyakaruma : hehe..gambar tuh xleh pergi..huahua kenangan tuh..dalam van ramai² gelak..

Melz said...

siggplus : GC ftw..hehe weh itu boleh dikatakan otai beb..haha ;D , aku mase tuh wat maintenance kat flat mana ntah... dorang tekan suis..dengan selamba aku pegang cable red.. huahua..tapi xda papa..

Melz said...

B E L L A : hehe itula public blog mel..semua nyer citer pasal game..huahua xda langsung citer pasal diriku yang kocil nie :)

Melz said...

Ries Lee : Tegar x tegar la ries..haha biasa aja bagi aku... tapi dulu dalam blog tuh fps , mmorpg ,rpg type of game ada.. hehe :)

Ries Lee said...

kire yg follow ko tu gamer2 tegar la kan...
haha!

Melz said...

Ries : ntah la ries..aku x collect sangat follower time tuh..macam² ada pompuan seksi² pun ada jgak follow aku..huahua

Liyanaa. said...

mantap gila followers ko, padan la ko ckp dlu ko cashout 1bulan je. gila ko neh menyaampah aku HAHAHa

cybernetic88 said...

oit. siut je. aku xkesh kowt gmbr lame hang tu. yg pnting follower ko tu. ko pkai bot ke bai?. haha. sial je. msti pkai add2 ni. adih la

Melz said...

liyanaa : wakaka... tuh semua dulu...sekarang hanya tinggal kenangan :P uhuks

Melz said...

cybernetic88 : nope..xda langsung aku pakai apa²..aku just masukkan entry + Reply kat comment..huahua...aku dulu x kejar follower ..

~ceRRy beRRy~ said...

x jadi nk delete blog sbb ifa pn pasti akan merinduinye....
tpi bukan rindu kat gambo mcm kamo tuh!
hahahahaa....

Melz said...

ifa : wakaka..mel rindu la.tuh member mel yang amekkan gambo tuh..camna la dorang sekarang erk :)

zan-xray said...

kagum ooo
bagus la ko dah insaf.. kembali la ke panggal jalan masuk ke rumah ko tu huhu..
(gurau jer)

Melz said...

zan : wakaka apa yang dah insaf nie zan..huhu

CikYana(",) said...

mak aihh rmainye followers
smpai berbelas ribu
hiks pe rahsia nya?

hurmm
yana pun syg nk delete blog nie

Melz said...

yana : hehe xda rasia..huhu.. yeap jgn sesekali mendelete blog ! aip²

eyra said...

pakai google chromes tp seldom
prefer mozilla sebab dah terbiasa
sumtymes pakai cometbird
errr, pernah dgr?? hukhuk

Melz said...

eyra : pernah :) hehe banyak lagi..
Internet Explorer 8, Safari 4, Firefox 3.5, Opera 10, Flock 2.5, Google Chrome 3

hehe :D tu dia listing

MiSyA said...

Saye nk buat karangan tentang bgaimane nk dptkan byk pollower bley? Even dri sndri xde pollower sgt =p

Melz said...

misya : boleh ajer misya hehe..tapi bagi mel..xperlulah kite kejar follower :D

xraypapatango said...
This comment has been removed by the author.
zan-xray said...

aku komen merapu je Melz..
yg aku tak paham aku komen pun sesedap hati je.. gurau2 je tu.
apa cerita blog lama yg dah riban2 follower tu..
blog baru ni lebih santai kot dan mesra alam.. tu la maksud aku.

Melz said...

zan : wakaka zan blog tuh semua citer pasal game..aku dah retire :P so ilang lew blog tuh..malas mo passing author. uhuks

imHepPie said...

pegang karen xda hal??perhhhh mmmg dasat nih..ilmu kebal pe..nak blajo gak ar..

Melz said...

imHepPie : wakaka..jgn tiru aksi tuh ..haha ilmu apa pun mel tatau..haha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo