Aku Ketagih Kepada 5 & Anda ?

Oct 19, 2009

Yeah ketagih pada 5 bukanlah pada ( dadih , pokok , ginjal , pil² ektashit , pelabur ) korang ubahla kalau korang power.. kerana jika ku ketagih kepada 5 diatas.. Konfirm aku bermasalah mental , dental mahupun aku tidak kental seperti sekarang .. ahaks...

neway aku ketagih kepada 5 adalah ketagih kepada Website² yang sering aku bukak sekiranya aku mengonlinekan diriku didepan lappy mahupun komputer.. Walaupun aku ketagih kepada 5 nie.. tapi ia masih boleh memudaratkan kesihatan Kita (pergh baku , cam aram dah)

1 . Pertamanya dan sememangnya Blogger dulu yang aku terjah...yas!! blog income² huahua...


2. Keduanya ... Aku akan terjah Facebook.. ya orang dulu² cakap MukaBuku .. dan orang zaman batu cakap Facebook... ntah la depend la kat korang nak sebut mana satu... janji ko bahagia suda.


So kalau x keberatan boleh la Click Pesbuk tuh dan Add aku okeh ;) atau nak lagi sonang..tekan ajer butang biru kat atas sana tuh.. yang bertulis F.. senang² kite boleh berborak kat sana sambil men game² buduh serta kuiz² buduh yang sememangnya membuatkan aku buduh sementara..

3. Ketiganya... Aku akan terus Terjah Twitter aku... apa yang aku tweet kan pun aku tatau...janji aku tweet.. wakakaka... kesian burung tuh duk tweet² sampai dah lebam bijik mata dia aku tweet..


Mari follow Aku...senang² kite boleh borak kat sini jgak..hahaha :P haktuih


4. Keempatnya ... Aku akan terjah plak Youtube...yes! hahaha aku gilew song , dance , citer pelik²..so kat situ aku usha² terus dapat..haha


nie la profile youtube aku yang hanya ada 2 videos yang ku upload...wakakak..
kire okeh la ada jgak 1983 views :P

5. kelimanya... adalah terakhir aku selalu usha..wakaka Money money mintak duit..mintak seringgit...nak beli coki²..


puh laporpor fatakunsi...hahaha


MeWhisper : koRang punya camna plak ? uhuks

50 Comments:

Ries Lee said...

aku plak...
1)blogger
2)akuadeblogla & blogohol
3)facebook
4)twitter
5)last.fm
6)musicsailor.com

lebih satu dari kau..
hahaha...

Melz said...

ries : wakakaka... tape lebih satu..jangan lebih 8 ;P huahuahu

aLeen aVriL said...

aleen plak...nk share jugak nih....bia melz xbg share pong..

1)bloger.com
2)Fesbok
3)Gmail.com
4)u tube
5)nuffnang ler..aper lagik..

nk list down byk lagik tp takot plak kang 'tuan uma' ckp "melebih plak budak nih"..huhu...

Melz said...

aleen : waakkaka tape..kan dah cakap

"kalau nak buat karangan SPM pun boleh" wakakakkaka

Noorlaila Mohamed Nor said...

samaaaa
tp blogger je kot
sbb senang load
lagi cepat dr yahoomel

Melz said...

norlaila : senang load tgk page jgak noor :) haha kalau widget besepah.. x senang pun :P

Fatehah A. said...

tiap kali aku on9 mesti aku bukak
1-gmail
2-fb
3-blog
4-twitter
5-nuffnang

haha

Mr. Cuz said...

same la kiter..cme ade tmbah ckit lg..Mafia Wars..aku mmg xbleh klu xmen bnde ni 1 hri..adui..

Melz said...

fatehah : wakaka Gmail penting yerk untuk ko..keh² neway aku nak tgk baper ramai yang addict bukak nuffnang nie.. :P

dalam kiraan ko aku dan aleen.. baru 3..huahuahua

Melz said...

Mr.Cuz : Mafia Wars dalam Facebook ke bro?? atau mespes ?

lizz said...

pergh. ramai giler visitors ko. hehehe.
aku lak:

- gmail
- yahoo
- nuffnang
- lizarazak.com
- blog cari duit mane2 pun.hehehe

Melz said...

lizz : ramai? minggu nie agak sket weh..aku pun tatau kenapa..

aku ada salah cakap ke ngan korang??

huaaaa aku nak buat entry mintak maaf la pasni..

yes ko orang ke 4.. nuffnang Rawks..

:::wagonbiru::: said...

me>>>MAKAN!!!
itu saja....hahhahaha ;D

Melz said...

wagon : mel lately dah kurang ketagih untuk makan...wakakak boleh caya x ? ;P uhuksss

Samaira said...

2 je sama
bloger ngan utube hikss kekeke

Melz said...

samaira : lah takde nuffnang ke samaira ? jom mel ajaq :P

Mr. Cuz said...

aku main kt tagged la..mlz dh nk mlekan kt facebook..hehe

Melz said...

Mr . Cuz : owh.. aku ada tagged jgak..tapi lately dah jarang men tagged.. ;P lagipun dia Crop gambar jadi pecah ;(

siggplus said...

aku;

1.redtube
2.redtube
3.redtube
4.redtube
5.redtube
6-n.redtube

Melz said...

siggplus : weh lucah gila ko nie..ish² Sila baca Entry nie wahai Sigg

http://melromeo.blogspot.com/2009/10/masa-itu-singkat-sangat.html

WAKAKAKKAKAKAKAKA

siggplus said...

hahaha semangat kau bagi link

Melz said...

siggplus : tanpa semangat ..kita takkan ligat wwakakakaka roflmao lol rofl lagi apa ?... wakkakaa ;P dush² kat ko 3x tanpa henti .. huahua

Encik Azizan said...

gler mntp..nnti dpt cash out bnje r kekwn mkn..haha..aku slalu lpk kt tinsusu87.blogspot.com

xtaw la apsl bez sgt blog tu..wkakaka

Melz said...

azizan : itu kan blog kau ? wakaka.. weh best la blog tuh lol

Mr. Cuz said...

aku pn xmen tagged dh..tp mafia wars die tu je aku men..haha
level dh top mafia kot..bkan snang tu..hehe
tp klu bab kwan² aku bnyak ke facebook..hehe
cri la aku kt cne..hehe

Melz said...

mr.cuz : owh ko men Mafia wars kat tagged ya :P aku pun tatau yang tagged ada mafia wars..adeh =.="

neway hunt and seek ko kat facebook la nie ? :P

Precious said...

Haku nyer nuffnang belum pernah dp cashout! Huhuhuuuu ...

fahmi said...

aku nyer lak..

1.blogger
2.adhaband
3.bujangsusah
4.Myspace
5.nuffnang

nak tambah 1 lagik.

Redtube..

hakhakhak

lieya orange M.I. said...

...lieya pun mcm melz jugak...
...tp ketagih kat blog la yg pasti...
...yg lain semua kureng...=)

+akufobia+ said...

ketagih cokicoki.kaka.

~ceRRy beRRy~ said...

lebih kurang sama la kita..
tp ifa wajib on9 YM..
huhuhu...

oh oh..ifa xde twiiter la..
x reti nk men bnda alah tuh!
ngeh3...

Melz said...

precius : ada tips dia bro kalau ko nak :)

Melz said...

lieya : blog FTW :P hahaha tanpa blog ase cam x best ;P huyahuahua.. neway nuffnang xda dalam list ke ? :P

Melz said...

asyraf : hahaha coki-coki lak yang kene :P huahua... aku lately dah kurang coki coki.. tatau kenapa

Melz said...

fahmi : wakakak fahmi..ada unsur lucah disitu :P ahaks..tape 18sx je yang baca kot :P uhuks neway ko orang ke 5 cakap nuffnang :P

Melz said...

ifa : ifa ! ada ym x add mel pun an ! sampeh ati :P huahuaa

ezany said...

1) blog aku
2) blog awek aku.. ngeh ngeh..
3) goal.com
4) torrent websites
5) yahoo mail

tu jer la yg aku salu bukak..

Melz said...

ezany : woot woot awek ada blog.. best sia..wakakka

Naz said...

aku pulak :
1. Email gmail aku
2. Blogspot
3. Muka Buku (FB la tu)
4. Tiub Kamu (You tube)
5. Adsense...

eh, samolah kiter. ada 5 jugak.. hahahaha

chokio_nia said...

1)bukak fesbuk
2)bukak ym
3)bukak blog
4)bukak tv3 on9
5)bukak wikipedia..(ok..ne tpu..)

sweet.ants said...

1)blog
2)autocad
3)sketchup
4)adobe photoshop
5)google search

2-5 = kerja2, assignment! xde mase sgt nk men tenet! huhu

Melz said...

Naz : haha naz sama tapi x serupa ya :P wah adsense ya ! :) Chayo :P

Melz said...

chokio_nia : uit.. leh tipu² lak yer! hahaha... neway suke tgk tv3 yg on9 nyer yerk :P huahua

Melz said...

sweet.ants : haha semua kerja punya software tuh..bukan website :P huahua.. neway gud luck untuk assignment tuh :)

kk said...

kerja kerja kerja kerja kerja

agagaga

Naz said...

tak kisahlah apa pun.. janji ada tabung ayam.. hehehehe...

Melz said...

KK : hahaha dah macam lagu Meet Uncle Hussein ajer :P

Melz said...

Naz : naz tabung ayam yang macam mana tu h :P hahahaha

cybernetic88 said...

aku punya turn meh.

1)awek (mesti first siut. xde awek lain smua xleh gerk. haha)
2)blog (hurm tmpt aku belaja n tmpt aku mngajr.)
3)hacking (huhu. bab ni best. dpt skodeng private photo. haha. so awek luar sne. hati2 ngn aku k =P. gurau je.)
4)programming (mmng mnt so xleh tnggl)
5)google (tmpk aku melepak kebosanan. dpt ilmu gitu. hehe)

hehe. tu sje la k =)

Melz said...

acapz : lambat dah ko reply nie..wakakka...

1 . aweks ada best la..wakkaka
2. ko ajar aku weh.. aku noob bab tu nie :P
3. Saya no to hax ! :P
4. weee i liokee coding ;)
5. BING BING..wakkaka noob betul bing nie

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo