Tagged Oleh Afied

Sep 12, 2009

TAG MAKAN2 RAYA


1. Suka Memasak??
hek²..aku paling x sukew memasak..wakakaka..tapi pernah memasak air, bege untuk diri sendirik :P

2. Masakan istimewa anda untuk yang tersayang adalah (2jenis)
yg tersayang.........
Oh pertamanyer..aku pernah masak beger untuk Mak aku..wakaka dan Masakkan air untuk family aku..keh² okeh what ? janji ada perkataan masak :P


3. Makanan istimewa yang anda suka waktu raya? Kenapa? (2jenis)
Nasi himpit yang dihimpit dengan Rendang @ Kuah lontong @ kuah sate ( aku duk termenung nak tau apa nama kuah sate nie ) walaupun orang cakap kuah kacang..aku tetap ngan kuah sate wakaka .... dan satu lagi ofcos lemang!
p/s kalau ada sate time raya...mmg aku duk bedal sate jer lew

4. Kuih raya kegemaran anda dan si dia?
wah...kegemaran kuih aku ofkos London almond , kuih konflex..haha best gilew kompem besepah dia punya ketas tuh...keh²... aku xda si dia..lalala so aku tatau..

5. Tayang sket gambar masakan dari anda. hehe.ho ho ho.

Ditutup coz nak mengelakkan anda terliur di waktu puasa :) hek²
silew tekan untuk melihat :)
aku nak menujukan Tagged ini kepada

Aleen Avril
Ein
Ynn
Fiiq
Along Arman
Effa
Zue

Silew Jawab yer ~

ahaks :)

17 Comments:

LuVidA^^ said...

yeyy...saye pon suke nasi impit ngn kuah kacang...

Melz said...

luvida : haha berpingan² x ? :P

touyakaruma said...

Rupa-rupanya ko nie lelaki kesunyian cam aku gak erk ?

Melz said...

touyakaruma : Dush² wakakaka..boleh geng la kiter erk :P

..::..ein..::.. said...

oit...oit....
mengapa lak ein kena tagged ni
huhu....

Melz said...

Ein : ntah.. ein jawab jgn x jwb! dushdush...hahaha

DaliaLiyana said...

akak suka makan....tp tak suka masak...hehhe...

+akufobia+ said...

haha.penat kot main masakmasak.tu yang macam agak malas.nanana.

zan-xray said...

aku paling suka ko tak letak nama aku keh keh..
aku memang jenis malas jawab tag sebeno nya. Ish macam kena soal siasat encik polis je.
sila jgn tag aku sampai bebila hehe

..::..ein..::.. said...

hahaha...sedap weh ayam panggang 2...adk2 ein berebut2...kihkihkih...raya ni bakal di saji kan dgn kek coklat pula....lalala

Melz said...

DaliaLiyana : ish akak..dushdush..kene rajinkan memasak tuh..hahaha

Melz said...

ein : ntah la ein..mel terpandang ein kat twitter.. terus tagged..wakakakaka

Melz said...

akufobia : wakakaka.. ko suke main masak-masak yer? jomjom..kite masak sayur plastik

Melz said...

zan : wakakakak..ekau tunggu ya.. aku tgh setting soalan yang sememangnyer chambest untuk ditag kepada ekau :P

Melz said...

Ein : post sket ein... kek coklat buat sendirik yer ? hahaha

aLeen aVriL said...

melz...ini aleenavril dtg menyinggah ke tanah milik melz..

nk rehat2 lepak2 kejap kat sini okei...
FYI,aleenavril yakni hamba sendirik suda pon menjawap tag dr melz...
tp klu melz menujukan tag itu kpd aleenavril yg lain....

sowi melz mak da terperasan yg melz tujukan pd aleenavril yakni diri ku sendirik...

ngeh3......

Melz said...

aleen avril : hek² neway mel terlupa nak inform sebab lately bz gilew :P
neway nanti mel bacer keh :P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo