Question ?

Sep 5, 2009

Pertanyaan :

Selalu Orang buat Contest..orang bagi aper yerk? aku teringin nak buat 1 contest yang agak chambest :) hek² tapi masalanyer aku tatau nak bagi apa untuk pemenang :) Korang boleh bagi idea x? Terimas..


MelWhisper : Bagi Idea yang bernas yang boleh dimakan seperti nanas...

Offtopic : aku suka makan nanas + rambutan...tapi aku x jumpe kat mana nak beli...keh² addict gilew aku ngan bende nie..

26 Comments:

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

em2.
.cik. ni jenis demand sket..
so so so.
.cik. nak satria neo sejibik leh??.
ha ha ha.
bagi duet pn ok wat..
lam 1k ke..
kire ok wat..
ha ha ha.

((:

Melz said...

adeh...abes..kompem bankrap mel...lalala...

Ameeza Adailami said...

hahaaa.nak saving kasila keychain ke..okey pe.keychain kt erea masjed jamek tu da le.haha ;pp

Melz said...

haha... nak kene post la yerk :) keh² bagus juge idea tuh..aku akan cari keychain nanti kat area² yang chambest tapi kalau ada idea lagi..silew kongsi

fiiQ said...

saya pon nak satria neo..
kekekek!!

Melz said...

ah ko Fiiq...xpelat yer ko nak Satria neo plak..hahaha... kang aku bagi avanza jugak kang..

Fellina said...

kasi MAGGI MEE haha or MINYAK PANAS haha bergune tuhhhh,

Melz said...

wakakaka.. fellina kalau mel bagi minyak panas cap apa tuh ! :P kalau bagi maggi mee x sempat sampai kot..mel dah makan dulu :P

..::..ein..::.. said...

idea ein lak...xyah anncmnt nak bg hadiah ape..ade bloggers yg wat contest tp hadiah di rahsia kan..juz tgu je hadiah dr penganjur..mcm 2 br la gempaq..

Melz said...

hoho..btol gak :P nanti la mel pikirkan adiah aper :) just nak idea sket² jer kalau semua dah bagi idea boleh la mel pilih..kah²

fiiQ said...

avanza watpe..
bagi la caldina..
awww ;D

Melz said...

kah² awat kete keluarga tuh..kah² ko nak kawen dah ke ? nanti aku belikan peti ais jenama sengseng

░♥si lampu neon♥░ said...

aku salu nak buat tapi bile pk2 duet takde pastu leceh nak post2 kat org..pastu aku batalkan je niat aku hehehehehe

kasik hadiah duit je. bank in senang

Melz said...

haha bagi duit + sampul surat..duit rayer? keh² cun jgak tuh kan? sempena ari rayer :P

azzaliena suziantie said...

yes,,,blh demand???
banglo lah..wakaka

Melz said...

wah..mel rela bagi kete kancil dari banglo..kah² :P

~ceRRy beRRy~ said...

yeayyyy~!!!
mel nk wat contest ek..
wat senang2 je tau...
biar ramai leh menang..
alaaa...bg jek choki2 sekotak..
leh dimakan smbil2 tgk tv time raya...
kahkahkah.....

miss lolly said...

baucer penginapan 4 hari 3 mlm ke pulau sipadan:):):):)

waniii (: said...

bg iphone sbijik pun ok haha :P

TweetyPeak said...

errrr bagi duit raya ok gak..

huhu. bagi chicken meltz.. sesuai dengan nama anda.. meltzzz

Melz said...

ifa : wah ifa.. nanti kaya tokey choki² hahaha..

lolly : lolly kalau 1 hari tade malam nak ? hahaha

wanii :wah wanii..mel dah lame ngidam nak beli iphone..haha

Tweety : :P xleh.. kah² ayam lain leh..

touyakaruma said...

Bagi duit raya jerlaa senang . Tak perlu mahal-mahal sangat ... sekadar yang mampu .

Melz said...

touyakaruma : Erm aku duk terpikir nak bagi duit rayer gak.. haha xpun antar cek..wakkaka

LuVidA^^ said...

same la...suke mkn nanas..
:D

::AnEp:: said...

bg la topup ker...
cenderahati ker..

Melz said...

Anep : ahaks.. nanti aku try usha contest apa yang nak dibuat..hehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo