Pendapat Korang amatlah dihargai

Sep 11, 2009

Tertulisnya tajuk diatas , pertamanyer.. pendapat korang amatlah aku hargai, Silew bacer seterusnyer ......

Aku x kesah , x kesah dan x kesah ! aku cume Perlukan Komen , Kutukan , Pujian ! semua yang korang cakap mungkin akan aku jadikan panduan untuk aku perbetulkan supaya ia menjadi lebih baik daripada yang baik! aku baru jer menghupdate blog nie daripada hitam kepada putih..

Kirenyer dulu aku tak bayar bil TNB tuh yang gelap .. so sekarang dah ada balik kecerahan di dalam blog nie iaitu putih sesuci embun pagi yang menyelinap di dalam bantal yang berisi kapas.. (wtfish merepek) dan warna yang aku gunakan biru cair , hitam , kelabu dan putih dan sewaktu dengannyer jike perlu...oleh itu aku dengan nie nak tanya pendapat korang amacam ngan visual blog aku kali nie ?harap bagi lah cadangan yang bernas :)

Sehaluan dengan itu .. aku akan tolong korang kalau korang nak aku tolong dan sekiranyer pertolongan yang aku ingin tolong itu membolehkan aku untuk menolong korang ( jangan bace banyak kali! nanti korang pening , sebab aku type pun aku boleh pening )...dan sekiranyer ingin pertolongan sile PM aku atau antar kat Chatbox disebelah..

Neway silew tekan dibawah untuk tumbesaran yang tidak akan membuatkan anda sawan


MelWhisper : cam aram ayat bm aku...duhhh fail ! wakaka
+1 : setelah aku duk perati lelama..mmg header aku cam hampeh! wakaka...serabut nyiok beb..
aku dengan nie official remove dan akan gantikan yang lain! stay tune~ malam nie wat projek photoshop lagi..wakakakaka





Your Neighbourhood ,

24 Comments:

NahDaTuLIzaH said...

Erm...nak komen ape ye?
Sorry la tuan tanah komen tak berbuih sgt la...hiksss...

Melz said...

Nahdatulizah : wakaka..tape² nanti lelama berbuih lew tuh

~amy liana8886~ said...

banner tu mcm srabut sangat la..hehe..

Melz said...

-AmyLiana : ye erk :D.. keh² tuh mel buat ala kadar jer pagi tadi..hek² nanti mel try touch up sket ..thnx yer amy :)

azzaliena suziantie said...

putih suci...huhu...
ok what

;)

Lya Colours said...

juz nice tp bile putih, n tepi2 site blah kanan ni cam kosong so die nampak sgt lapang n
y dont u letak la pic2 merepek ke ape ke

hahaha
terima la pandangan mereng ini

ampun... =D

Melz said...

azzaliena suziantie : hehe thnx yer :) hehe baru terang :P

Melz said...

Lya Colours : erm gambar erk .. hehe mel nie kurang minat nak taruk gambar..sebenarnyer kat sebelah tuh mel taruk Feedjit traffic..tapi kalau taruk tuh page tetibe berat..so nak fix dulu yang lain hehe

{lumut} said...

smart dah neh.
but then byk sgt gadget.hehe..
tp ok dah ni.
buleh kawen da.haha

LuVidA^^ said...

ok la ni....
putih suci..
cute miut...
:D

aLeen aVriL said...

aleen lg suker page yg lame ler melz...sory to say ler..yg ni ok jugak...tp tersangat cerah ler pulak...

aper kate tukar tanah nih jdik biru plak...br nmpak sperti awan biru yg membiru....

ermm......so cadangan ditutup okei seme...hahahaa..

Melz said...

Lumut : agak² gadjet mana yang perlu dihumban yerk?

Melz said...

LuVidA : eceh...macam sesuci lebaran lak :P keh²

Melz said...

aLeen aVriL : haha..yang lama gelap tuh aleen ..tuh yang terpikir nak tukar semua putih..so senang bace kan? hak² dalam gelap pun leh bacer kui²...belakang biru? ahaks awan biru lala

^wirda^ said...

hep..
nih bukan kutuk tau..ini komen saje..
headder mcm cantik tp serabut yg amat..uhuhu..macam serabut otak gitu..adakah anda berserabut? apekah? hohoho
sekali lagi ini komen..bukan kutukan..sila ampuni daku dibulan mulia..selamat ari raya..hahaha

Melz said...

Wirda : x kesah wirda..kutukan diterima! hahaha..yea mel rase pun camtuh jgak bilew dah tgk banyak kali :) haha akan dibetulkan untuk header nie

+akufobia+ said...

blog simplemimple sudah.kalau kau punya turorial banyak,mesti ramai singgah.sumpah tak tipu.kot.

Melz said...

akufobia : okeh bro nanti akut try hupdate untuk tutorial :) hehe

+akufobia+ said...

ku suka putih.tapi kemaskan lagi partpart yang bagi ku nampak serabut.+lambat duh nak load page ni.banyak sangat widget power kot.

Melz said...

widget yang mana erk? aku mmg nak humban sket² nie ..hahaha tapi aku check speedtest untuk website nie agak pantas :S

+akufobia+ said...

ye ke laju?tapi tiap kali buka memang agak minit la nak tunggu.

Melz said...

yeap .. aku selalu check kat sini, setiap kali aku add gadget

http://www.websitegoodies.com/tools/speed-test.php

so kalau slow maybe antara Connection + Browser agak lemah..

touyakaruma said...

Ehem berdasarkan tajuk di atas , anda En Melz telah membenarkan para pembaca untuk memberi komen , kutukan , dan puj ..... okaylaa straight to the point okay ?

Mengikut akta 1452 kanun keseksaan timbang dan berat . Jika empunya blog dah bagi kutuk kenalaa kutuk erk ?

Okaylaa , taknak cakap banyak . Rasanya blog ko nampak kosong , mungkin sebab backgroud jadi warna putih . Tapi masa ko wat background warna hitam dulu nampak serabut lak ... aduh aku pun tak tau nak cakap cam mana .. nak kata putih pun susah nak kata hitam pun susah .


off topic

-Tiba-tiba tukar theme nie , ada kaitan dengan post X-po ke ?

Melz said...

touyakaruma : Firstly xda kene mengena :) .. ada kene mengena ngan Idea kakakku yang dari first aku kalekan hitam..beliau berkata Blog Melz nampak kelam , nak baca pun kene pakai notepad .. wakakak so darisitu aku amek tegurannya untuk mengubah background kepada putih..

suggestion ko terhadap blog ku yang nampak kosong..akan ditambah beberapa sket tak lama lagi..idea sedang dicari..wakkakaka


Melwhisper : ayat bm ku yang mmg cam aram :P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo