NurKasih Yassin FeveR

Sep 15, 2009

Salam Dari Melz... ahaks.. Korang Pernah dengar lagu dari Yassin ? Nur Kasih lew..apa lagi..aduiyai..ahaks.. neway aku terus tangkap cintan time dia tarik Nur..... Kasih...ahaks..citer dia pun aku kadang² tangkap kadang² tak tangkap..tgk la cane nanti rase nak download movie dia..:P
Neway Kat Sini aku nak share la kan ngan korang lagu dia.. sebab kebanyakkan aku tgk semua OST.. 1 minit lebih jer.. nie aku nak bagi FULL oke...take note please..FULL..ahaks..


Nur Kasih


So korang boleh layan :) Enjoy Tekan butang Download dibawah keh :)


So kat sini jgak aku bagi korang Lyric supaya boleh korang layan sampai lebam..ahaks..

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


MelWhisper : tangkap lentok tol Lagu nie :) keh²

22 Comments:

~mistixora~ said...

best bangat..! i like it ahak ahak..

Melz said...

mistixora : wah u like ? i juge like²..hahaha neway enjoy that song keh :)

azzaliena suziantie said...

that song really goodd..
huhauha

Melz said...

azzaliena : ha..apa lagi azza..dolod..jangan x dolod..haha

Zayani said...

kalo nk tgok cite full die,yg trtnggal tu pg la kt web www.tv3.com.my

dgn syarat kne rgister dlu..lpas 48jam,bru bleh tgok..cite die pon HQ jgk (^_^)

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

eh dah lama cari nih. tq2 hihih.

°šYąňáĐyą° said...

crita nih mmg tebaik wok !

Melz said...

zayani : hehehe.. okeh nanti mel usha.. neway rase cam nak dolod jer..boleh tgk ulang-ulang hahaha

Melz said...

notso_violet : ur welcome notso ..ahaks..

Melz said...

syanadya : hahaha... betui..mel pun baru terasa nak tgk..hahaha

cybernetic88 said...

oit. aku xpnh tngok pon citer ni. haha. tp lagu diew mmng sumpah best! =P

Melz said...

cybernetic88 : haha apa lagi..dolod.. kurang lagi dalam pasaran tuh..hahaha

Faarihin said...

salam.. wa.. citer best.. lagu pun best.. (^__^)

Melz said...

faarihin : haha best² mel baru nak layan citer dia..

siggplus said...

malam jumaat, jgn ada sape2 ajak aku kua ke, wat benda lain ke..jgn harap..haha

mesti tercegat tgk cite ni

Melz said...

siggplus : malam sabtu lew..wakakakak

misz beauty said...

saya suka cerita ini..=)

Melz said...

misz beauty : mel juge suke lagu nie :) wakakakaka

LUVLYDIYANA said...

mel..tq2..dah lama cari lagu ni..best dowh..i pun suke tgk cite ni

Melz said...

lullydiyana : amek lagu tuh..hehe mel tgk macam pisang goreng panas..sekarang nie dah 140 orang downloaded :P

Cik Nadzrah said...

incik Melz, cekgu download lagu nur kasih ni ya, sebab dah lama cari lagu yang full tapi tak jumpa, alih2 jumpa dalam blog incik Melz...by the way...thanx sebab upload dalam blog =D

Melz said...

cik nadzrah : kualiti dia kureng sikit :) tapi boleh layan ler ahaha

ur welcome

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo