Main Game Memalam itu Best!

Sep 19, 2009

Hello...hahaha hari nie aku online kat TopGear - Dekat Tmn Cornought ( ntah cane eja ) wakaka.. bosan-bosan main game jab la kan ..huhuhu asyik berblog / berpesbuk / bertwitter / bertido / berlalak... kekadang layan game memalam best gak..ahaks...

so ari nie malam sabtu..so esok maknenyer kite last Pose.. wtfish.. kite pose 29 ari jer ! ahaks.. kejab je kan..tapi tape.. ahad kite raya..aku suke sebab aku bergaya..lalala..
Neway bende yang aku duk cakap pasal game tuh... nie dia..aku bagi Screen shot satu..lalala



DotA a.k.a Defend Of The Ancient
Online Game 5v5
Strategy game


yeah...DotA.. forever weh..lalala seriously game nie aku dah layan sejak 5 tahun ..ahaha gilew kentang ke atau gilew Potato Wedges ? .. apa gilew sekalipun mmg aku sukew game nie..ko suke x ? kalau x suke meh aku suke kan ..............dah malas aku nak citer pasal game

so ari nie juge aku main game berteman Amoi disebelah kanan aku..weh Cute dowh..pakai spec itam..puteh cun melecun..cam gampeng..dia men game apa ntah..aku satu apa tak paham sebab bahasa Cantonis.. hahaha.. tapi aku muler benci duk sebelah dia bilew dia bukak lagu taknak kuat lak...sampai meleleh telinga aku...tapi seb baik dia x bukak lagu cam ENTRI nie.. Korang bace awal-awal jer..

esok adalah hari yang official untuk aku balik kampung ngan abg , abg aku.. bertolak pukul baper aku tatau... tapi yang aku tau pergi ke Negeri Sembilan.. yeah jelebu.. weh.. pastu ari raya baper ntah aku calo gi Selangor lak..yeah Sabak Bernam weh..lepas selangor gi JB..yeah Skudai Weh...lepas JB gi Labuan... wtfish..tak mampuih ke mel ?
( nak mampuih pebende ) okeh la tuh.... wakakaka.. so pada korang semua .. ari ahad nie kan dah rayer.. so kat cc nie aku nak Slowtalk ngan korang.....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & TUK BATIN


MelWhisper : uhuk-uhuk..kat cc nie aku tak reti cane nak buat dua kecik...wakakaka..jadi bengap aku kat cc nie..lalalalala

16 Comments:

fiiQ said...

haha..
aku mencik dota ;x

Melz said...

FiiQ : I lap Dota

siggplus said...

lu lain kali jgn main sorg2..ajak wa..aku br je balik dota ni..huhu..dh nak raya pun dota..

Melz said...

siggplus..dah agak lama aku x men game nie..hahaha

cybernetic88 said...

haha. smpt men dota ek?
jom =P

green said...

seronok ye org tu main game time ni..
g tlg kat dapur tu laa..

zudotasan said...

best ke dota tu....
xreti sgt ar game ni...
neway..samat ari raye....

FdausAmad said...

hehehehe

siggplus said...

aku pn..balik ipoh br sangap nk maen tu dtg..kt sa xbes pc kt cc sn mcm haram

Melz said...

Cybernetic88 : wakakaka... sempatnyer..

green : uish.. aku tolong bakar lomang tau ! wakkakaa...

zudotasan. : jom kite belajaq men..mel boleh ajaq sampai jadi pronuub ::P

frduamad : wah ketawa ajer yer :P mesti pernah pawn mel nie :P

Siggplus : weh jangan sampai sangap weh..mesti main dulu sebelum rayer weh :P

mulutbisu said...

ko pun layan Dota? best! main through garena ek. aku suka guna traxex je. senang. hahaha.

Melz said...

mulutbisu : haha da lama aku duk layan game nie :D .. UCpro takpun garena jgak..tapi sekarang focus kat ucpro :D

mulutbisu said...

ucpro? pergh! ni mesti pro gila kan. aku amatur je. bak kata dorang. noob. hahaha.

Melz said...

Mulutbisu : yeap ucpro..hek² . ala aku pun jarang dah main nie. dah nub juge..

wan2911 said...

woit...de mase batle jom, aku newbies lagi, tapi ngah cari penglaman, so kne la batle ngan prodota..hee ^_^
slalu maen online kat garena ke?

Melz said...

wan2911 : aku kurang main kat garena lately :(... sekarang duk men kat ucpro or 1.24b battle Lan

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo