Layanz Zee Avi - Kantoi !

Sep 17, 2009


ntah kenapa tetibe aku sukew ngan lagu nie...hahaha mungkin sebab sempoi gilew kot.. :P so kat sini aku nak share ngan korang..walaupun mungkin antara korang dah ada kot lagu nie.. ( ahhh ketinggalan zaman la ko mel ) ah dulik la aku nak tinggal zaman ke nak kene tinggal ngan abg zamani ke..

so lyrics dia camnie .. enjoy

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when i call Tommy he said it wasnt true..

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila i sampai you, you tak ada
Lagilah I jadi gila

So i call then call sampai you answer..
You kata sorry sayang tadi tak dengar..
My phone was sound silent I was at the gym..
tapi latar belakang suara perempuan lain..

Sudahlah sayang
I dont believe you
And i know ur words were never true..
Why am I with you I pun tak tau..
No wonder la my friends pun tak suke you..

So i guess thats the end of our story..
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last last kita dapat tahu
she was cheating too..

With her ex-boyfriend's bestfriend..

Tommy..

Kantoi.
.


dan kalau korang nak download tekan nie : Download Zee Avi - Kantoi

MelWhisper : dah 8 kali aku ulang lagu nie hehe ( ala mel baru 8 kali nak kecoh ) eh suke ati aku la nak kecoh ke sure heboh ke aper.. dulik la..

12 Comments:

azzaliena suziantie said...

lagu nih best..
padan muke laki tuh
curang lagi
kank awek baru die dah curang..hahaha
jgn lah curang kt gf anda yeee ;p

~mizatiqah~ said...

hahaahha!
lwk gler lah lgu nih..
(ketawa dekah2!)
mmg sgt sengal,
tp best2!

lizz said...

lagu ni die nyer lirik n style arrangement lagu die best. simple aje lagu die. lirik menikam jiwa tuh.wakakaa

zan-xray said...

lagu ni nak kata baru pun idak la sangat.. kira ko msih berada dalam zaman gak la Melz

Mr.LO said...

ku suka gak lagu ni..bdk dalam vid ni comel..walaupun cam serabai je.tapi ok la..haha

keSENGALan teserlah.. said...

haha..lagu nieh mmg sgt cool..
lawak2..

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Komuniti Blogger

-AniSzaM- said...

serius lgu nie besh..first tyme dgr cm ntah aper2..tp ble dgr second n third tyme..nice lak..leh ketwa lak ble dgr...hebat gak artis kiter nie...cool!!

Melz said...

azzaliena : haha mmg padan muke dia.. dan bagus statement terakhirtuh..wakkaka jgn lah curang kat BF & GF anda ye

Melz said...

mizatiqah : hahaha tulew pasal :P

lizz : tula..dia nyer lyric chambest gilew.. english + malay :P

zan-xray : eh yeke zan..aku pun tatau sangat nie..tak pernah lagi dengar kat radio..

Mr.Lo : eh comel erk ? jab² nak tgk kat utube lew..lalala

Kesengalan : yeap lagu nie tak hot..tapi cool :P kakakakah

ImCurtain : selamat hari raya juge yer :)

Melz said...

AniSzaM : wakakaka aku tetibe first time dengar terus jatuh cintan :P.. neway aku harap xda la pihak mana² nak kecoh pasal english , malay yang bersepah nie..isu jadinyer nanti..

sweet.ants said...

suke jgk
tp prefer to yuna lg..hehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo