Keretaku Time aku Kecik²

Sep 10, 2009

Ari nie ari Khamis..bermakna esok last aku keje ! keh². boleh lelepak kat rumah + membosankan diri dirumah pada ari sabtu dan ahad.. dan ari nie merupakan 10/09/09 itu bermakna ada lagi 10 ari pose :) cepatkan? ahaks... neway aku kat opis nie boleh dalam keadaan tetibe jer teringkat kat kete tamiya time aku kecik² dulu keh².. first² kete tamiya aku ntah pape...mak aku salah beli dowh.. tapi biarla kan.. kete tuh mak aku yang belikan..aku suke dowh..haha

Niela lebeh kurang..Sumber dari pusat sumber..
Silew tekan Gambarajah nie untuk buatkan anda sawan sebentar

ah...amekko panjang seh orang semua pendek jer...tapi paling laju dowh..haha lai la lumbe ngan aku..mmg tinggal ko 8 tiang... first² aku bawak sekolah dulu time dajah 5 kot..aku dah segan² nak kuarkan dari bag..yela aku punya paling panjang..depa semua pendek..tapi apadahal aku ngan bangga+segan aku kuarkan jgak la..dah gian dowh nak main..main punyer main.. seb baik x jatuh dari tingkat 4..kalau x ...aish dah jadi citer lain.. tapikan..last² kete aku tuh kene lenyek ngan jiran aku..ngan lori lak tuh..pergh..muke 50sen aku wat 1 ari..abes citer kete yang mak aku beli...


Nieplak citer birthday aku dapat kete tamiya dari kakakku yang tersyang..kah²...aku pun lupa time tuh birthday aku yang ke baper..tapi lepas balik sekolah ngan keadaan yang teramat ngantok dan malas..aku terpandang satu bende yang bersinar² sampai bersinar mate aku.. aku cube mendekati dan disebabkan dalam palelotak aku ada terpikir yang birthday aku dah lepas..ahh lantaklah mesti aku nyer..so ngan muke selamba aku bukak kotak..tadaaaa Tamiya!!

Sumber dari Pusat Sumber juger...Dush²
Silew tekan lagi untuk tumbesaran yang boleh membuatkan korang jadi sawan lagi!


Yeah tamiya pendek dowh! haha best gilew..time tuh plak jiran aku ada beli track dia..apa lagi terus aku bawak ngan kotak² pergi umah dia..wakaka kirenyer dari petang balik sekolah tuh sampai maghrib..dan time tuh abg aku dah roger aku suh balik..tapi yela aku kan anak bongsu! ( manjer ) ye aku tau aku manjer sowat ?ngan selamba aku berkata sendirian .. "Ala ma x marah la" ..Deng! tujam aku kene sebat dari rumah member aku sampai rumah aku, abes bersepah² komponen kete aku..tapi abg aku tukang kutip! yeah..wakakakaka Sokey la..citer lama..tapikan Mak! Mel Syg mak ! Muah²..

Melwhisper : Satu malam aku duk nangis + pasang kete tuh sorang²..wakakaka

26 Comments:

Along Arman said...

wahhh.. anak manje yer... wakakkak... kim salam kat abg :P

Melz said...

along : cettt.. saje kantoikan..lalala..okeh insyaAllah

acap said...

ak ade dulu..satuuuu..
main sejam abeh bateri.
siot jerr..
pahtu sebok na bli beteri plak.
ngamok2..

Melz said...

Acap : wakakaka... aku dulu pakai bateri cas jer..first beli mmg mahal gilew..ahaks :P

SwEeTFoResT said...

hehehe..anak manje eh..sweet xpnah men bende alah nieyh..dengar name pon x knal ^__^

Melz said...

sweetforest : hahaha dush².. bende nie kaum adam banyak main :P time kecik² hahaha

Nazra~ said...

wah dahsyat gak keta ^__^

Melz said...

Nazra : uish...mesti la dasyat..baru laju :P keh²

+akufobia+ said...

haha.ye la.baru belikan.mesti la excited sangat nak main sampai tak ingat nak balik rumah.ngaa.

Melz said...

akufobia : tula..haha citer lama nie wat aku tergelak sengsorang :P keh²

zan-xray said...

Aku tak brapa ingat sangat zaman kecik aku.. kadang2 dia mai terimbas ingat la.kalau nak paksa susah gak.
kira beruntung gak zaman kecik ko ye.. dapat mainan kreta mcm ni.

Cayril Ikhwan said...

kereta tamiya...memang best ar time aku kanak dulu..nak tgok cite dash yankuro..pergh aku sipa beli kesemua kereta dia....wawawa

criestz said...

weh tamiya tuu..
ak maen time stendet 1 tuu..
kenangan beb...!!
nnti ade dwet lebey mau g kiosk die kt klcc tu bli wt koleksi laa
cite2 dr 1st time g klcc ntah bile ntah~

miSs siv said...

ihikz!!
manje ek..
=p

LUVLYDIYANA said...

owh..kereta ni..adik i dulu ada gak.ada 2 org adik lelaki.2-2 siap kumpul lagi kereta ni.sekarang ntah kemana kereta ni.mungkin hancur gak di langgar lori.haha

..::..ein..::.. said...

wahaha..anak manja...ala3...manja nye la dak sorg ni ye...haha...dl ein dgn abg ade kete ni...siap bli mcm2 utk mekap kan kete..then tukar dgn kwn2..mmg byk juga la kete kami..nak kata mahal sgt xde la..murah je hrg nye..now, kete2 tu suma abg yg simpan..adk2 pun ade kete ni..tp dh hancur..

Melz said...

zan-xray : haha tu pun boleh tetibe teringat la zan. hahaha tgh busan² aku try login google..pastu ternampak kete menan camni

Melz said...

Cayril Ikhwan : wah siap beli semua ? pergh.. haha habis sekarang ada lagi x ? hehe

Melz said...

criestz : wah siap buat koleksi !hahaha teruskan niat uh yer :)

Melz said...

miSs siv: yek² hek² malu ai! :P

Melz said...

Luvlydiyana : awk tak join kumpul ker ? hehehe..uish kene langgar ngan lori jgak tuh... mesti sedey kan :'(

Melz said...

Ein : wah ein pun main yerk! boleh geng :P keh²... mel dulu x mekap pun..malas :P wakakaka

Mawar_berduri said...

Eh...apesal hah dak laki suke sangat main benda nih?...bukan budak kecik je..yang dah beso pun suke dok kumpul benda alah ni...macam my fiance ..asal pegi mid valley misti nak pg tengok tamiya ni hah...

Melz said...

Mawar_berduri : wakakaka..mende nie mmg best mawar..cube la main :P keh²..baru leh geng...neway mungkin ur fiance main nie sebagai hobby :)

::AnEp:: said...

lowh sme ler kite..ingt lg wktu kcik2..

Melz said...

anep : tula aku tetibe jer time tuh teringat kat kete nie time google :P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo