InActive ?

Sep 29, 2009

Yeap Seperti Tajuk Diatas..huahua :P
Simple tapi aku rase cam betul² inactive lately..
Maybe sebab aku busy sejak dua menjak..tade tiga menjak keh!..



Neway kat sini nak story ari yang agak letih..huhu...
Coz kepala aku cam xleh blah dowh..Story diambil dari Cerita Lepas Gian kat sini aku tak tido langsung sampai kol 4petang..pastu calo gerak gi KL...kat dlm bas plak begoyang² sampai pening paler aku..xleh blah..aku tido 30 minit jer..

sampai² kat KL aku turun kat Bukit Jalil..time tuh dalam kol 8pm..huahua..brader bas tuh bleh turun kat Bukit jalil plak..ingatkan kat Pudu..wtfish..aku ngan blur² kekucai..turun jer la..pastu sampai rumah dalam kol 8.30pm..okeh la tuh kan..hek² ngan x makan aku time tuh.. ( mmg xda selera kot lalala )

aku tidoq..sebab sok kol 3pagi nak gerak Penang plak..ade koje..set jam 2.20pagi..mmg kompem aku bangun time tuh..pastu tertido balik..wakakaka sampai terbabas 3.30 pagi..tup² abg din,pian,saufi dah ada kat depan rumah...amek ko kelam kabut aku...

kepala dah la tak betul time tuh...yela tido x betul..wakakaka.. dalam kol 8pagi aku sampai penang..ingatkan dapat la usha awek² penang... uhuks anak mami dowh..lalala...tapi takdapek aku terus go Kolej Matrikulasi Penang coz nak usha network kat sana...lepas tuh jer kol 11.30 calo balik KL balik..

Walaweih dalam kol 12.30 aku ngan abg² otai network pergi Layan Ikan Bakar Din...pergh masyuk dowh... ( dah macam jalan² cari Makan lak ) tapi tape..aku x makan ikan..aku makan daging dowh..pergh mantap gilew...hahaha

MelWhisper : lepas balik jer..aku go CC ..layan gem tuh lagi 3jam..wakakkaka..x abes lagi gian tuh..aduiyai


8 Comments:

cybernetic88 said...

nk usha awek penng ajak aku skali oi!. haha.

erm, ayt terkhr ko. "aku x makan ikan..aku makan daging dowh..pergh mantap gilew...hahaha". pe mksd tu?. hahaha

Melz said...

wakaka..mana leh ajak²..wakakka..kang ko ikut..mesti ko dapat kebas dulu.. :P

neway ayat terakhir tuh bermaksud : nama kedai "Ikan bakar Din" tapi yang aku makan daging bakar..wakakkaa

siggplus said...

lu mkn daging?lu mkn daging pe?rokok daging?hahaha

din ikan bakar tak lah sedap mana pun..nnt aku rekomen kedai yg lg sdp dr kdai tu

+akufobia+ said...

oo.tak sedap ke?tapi still rindu ikan bakar.hehe.tak makan ikan ke?

Melz said...

siggplus : wakakak...tutt xnak reply yang itu

neway tuh pun aku gi terjah je ikan bakar din tuh..hek²

Melz said...

aku fobia: aku loye makan ikan..ntah pehal ntah.wakakaka tuh yang aku bedal daging bakar jer.rase cam daging ramly

TweetyPeak said...

fobia ikan? errr alergi ikan ke?

Melz said...

tweet : bukan fobia...ahaha rase loya..ntah la tatau pehal :S

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo