Cerita 999 Pagi Nie

Sep 9, 2009

Ari nie kalau korang x postkan apa² kat blog korang...korang mmg hampagas..sebab Ari nie tarikh yang betul² chambest.. 999..tahun depan nak tunggu 101010.. :)
neway dipetang yang ngantok nie aku nak share pasal dari pagi tadi :)
kirenyer macam kebetulan la plak kan sebab pagi tadi aku bangun tepat 09:09:09 ( ah mel ko beriyer juge ) mmg la aku beriyer..nak sedapkan citer... wakaka dan sebenarnyer setelah 9 kali aku duk tutup alarm kat nset aku yang sepatutnyer aku bangun kol 8.30am..wakakaka akhirnyer akuterbangun kol 9lebey..lalalala... (ah ko mel.. nak 9 jgak yang lebey)

Apa lagi dah lambat uh nak pergi opis..wakakaka neway aku terus pergi bilik mandi dan tup² aku duk mandi ,pastu tup² lagi aku terdengar orang belakang rumah aku duk terjerit²..aku terus bukak pintu belakang uh..dalam keadaan berseluar coklat + tuala pepel = Sopan!..keh²..ceh aku ingat jatuh longkang ke dapat kete mecedes mate belalang ke best gak kan? dan aku tgk² kat makcik uh dan serayer berkater "alahai makcik oi... ngan lipas pun nak jorit² camtuh kah" .. pastu makcik tuh bidas "kalau dah lipas nie jenis terbang mau nyer makcik tak takut".. aih "pakai Ridsectla makcik"..pastu aku belah jelah...maleh aku mo layan..dan sebnarnyer aku pun jijik ngan lipas weh..begone pest u dumb cockroach!! :P.... Abesla citer pasal Mandi...

semuanyer ditangan anda :P promote lak
RidSet! :)


Click Disini untuk Tumbesaran yang membolehkan anda sawan!

lepas aku siap² nak pergi opis..aku teringat lak nak gi clear cek..wakakaka..gi punyer gi..jam dah kol 9.30am.. jauh weh..aku gerak dari rumah kol 9.15am..sampai² aku tgk woh kosong sia BankRakyat..mana rakyat semua nie..wakaka..tapi tape aku suka kalau kosong..mudah kerja aku...aku masuk jer BankRakyat nie..orang semua pandang cam nak makan aku...dan aku berkata sendirian...bro aku tau arinie poce..jangan la centuh :) keh²..neway aku terus terjah cari mesin cek...ah sudah..tade! dem nak kene tulis tangan la nie...nie aku menci nie! grrr.. malas btol pagi² dan baru lepas bangun nak tulis² nie..tapi ngan keadaan yang suke + menci..aku tulisla jgak..weh nak clear cek tuh weh..hahaha...Abesla citer kat bank..


Lepas aku cau dari bank tuh.. dalam 10 minit.. aku gerak tuh..tujam abg polis yang kacak lagi x bergaya duk tahan aku... nie aku panas nie..nak gi opis nie weh..jangan nak bebel lak..wakaka...
tapi dia okeh..mintak IC + Lesen = Aku Blah... hehe thnx yer abg polis :)... aku terus memecut ngan keadaan yang agak relax dan akhirnya aku sampai opis kol 10.45am :) agak lama x?Berakhirlah citer diPagi untuk 9 9 9 ;)

MelWhisper : Tertenung awek kat BankRakyat tuh :) lawa dowh...(esok nak gi lagi , gedikgilew)♥

Regard ,

22 Comments:

aLeen aVriL said...

gelak2 jer aku bace entri ko nih...
best pulak....
nih kene drop slalukat belog ko nih..
ko pon kene ler slalu updet beb..
neway-tiru ejaan ko nih- selamat berbelog lagik ok...

yg penting aku akn slalu drop kat sini...huhu

Melz said...

Aleen : thnx yer suke kat blog gelap syer :) keh²... okeh bereh.. mesti hadpate selalunyer :P

..::..ein..::.. said...

hahahaha...mel mmg hbs gedik pun..kihkihkiha....

Melz said...

ein : siyes beb..lawa gilew..sampai meleleh lalalala..

silentshutter said...

relaks2 lwa pn tu ciptaan tuhan tu, ble kte jmpe ciptaan Allah tu kte kna ckp, "subahanallah, wow! lwa nyer ciptaan Tuhan",ish3,hahaha..peace

Melz said...

silenthuntter.. yea agree.. hek² peace²..neway awek tuh time aku masukkan cek...muke tgh serious dowh..wakaka

zan-xray said...

Ish ish ko ni Melz... tak patut betul..
tak patut tak ajak aku pi tengok awek bank tu. Cawangan mana tu??
Panjang tol entry ko ni, msti ko tengah kaya ni

Melz said...

zan-xray...wakaka kaya x kaya la..lala..neway cawangan mana ntah aku pun tatau..wakaka tapi kat area bandar tasik permaisuri kot

Ynn. said...

tuala pepel? awww seksi wakakkakakaka T________________T

weh aku bejaya bunuh lipas malam td. dh ah besar, aku spray shieldtox die leh bejalan2 lagi. last2 aku tepuk die guna selipar, pecah perut die kuar isi peputeh tp an die boleh nk gerak2 agi. eee geram akuuu

*takut weh tp berani gak la sbb duduk kt bilik sorg2 T______________T

Melz said...

Ynn :seksi² di pagi pose :) wakakaka..mesti dupdapdupdap makcik belakang tuh tgk aku kan ? lalala..

weh..gilew kentang wedges ko bunuh lipas gune selipar..power seh..haha tapi kejam lak aku bacer :p peputeh tuh apa? jus ke ? wakakaka

suezensuzanna said...

wah wah...suke ekk tenung2 awek...gedik plak tuh nk dtg blk..hahahah....i like gedik2 nih:D

Melz said...

suezensuzanna : wah u like gedik²? i lagi like gedik²...wakakaka but not over! lalala

Mohd Hazri said...

'bila nak g lagi? aku nak ikot' kata aku sambil mata meliar tengok gadis cantik pulang dari kilang

Melz said...

Mohd Hazri : wakaka..next Cek dapat kompem aku gilagi..lalala..neway ko pinang ajer la gadis² kilang uh :P

TweetyPeak said...

huhu.. hupdate semata-mata 09.09.09... siap tulis bangun kul 9 pagi.. pergi bank rakyat(dpt check 9 ribu tak) wakakaka..

melz suka gedikk.. owhh tidakkkk

fiiQ said...

uyoo..
gelap2..
klabu mata..
kekeke!
cek? meh ar sket duit raya..
kekekek!!~~

LUVLYDIYANA said...

alah..takut lipas rupanya..tikus,ular ko takut tak??

Melz said...

tweety : ish tweety nie..kalau mel dapat cek camtuh...terus mel bayar duit muke mecedes ben mate belalang..hahaha

Melz said...

fiiQ : mai la rayer sini :) hahaha..kompem dapat duit rayer nyer

Melz said...

Luvlydiyana : actually .. tak takut lipas :P tapi geli...yaks.!!

Along Arman said...

gi bank sempat lagi jeling awek.. hahaha.. sib baik awek tu tak senyum.. kalo senyum sure pengsan kat situ gak gamak nya ;P

Melz said...

Along : haha kalau dia senyum.. terus dating malam tuh jgak..wakakka

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo