Beraya itu best!

Sep 30, 2009

Yeap Dah masuk Raya keberapa aku pun dah tak tau...keh²
tapi tape..gambar² raya aku masih fresh dan smart² lagi..uhuks..

tapi ada sket nak story pasal raya..sebab kebanyakkan raya korang pun lebih kurang ngan raya aku..uhuks yeke?ok time raya kompem ada sketsa macam²..to be exact.. aku listkan hek²

sketsa kekosong : korang akan duk relax atau duk sebuk masak itu ini..

sketsa kertama : korang kene tunggu giliran nak gi mandi pagi² untuk ke masjid

sketsa kedua : korang kene makan beramai² ngan Senak Saudara dan makan sampai senak perut korang hek²

sketsa ketiga : korang akan berkumpul reramai..pastu nangis reramai untuk memohon maap...

sketsa keempat : Korang akan tangkap gambaq reramai ..hek²

sketsa kelima : korang akan pergi menziarah sepupu spare part korang..

so betul atau tidak? korang Thinkla Sendiri...

berikut Behind The Scene Raya taun nie :P uhuks :P


Nie plak gambar Hero² x Remaja ..uhuks :P


MelWhisper : hahh tuje aku nak share..hahaha..walaupun banyak lagi pic aku boleh sumbat..tapi cukup la setakat tuh naa ? okeh? haha

41 Comments:

acap said...

slamat ari raya!

Melz said...

acap : selamat hari raya juger ye acap :) uhuks

g@dis blUr said...

ade yg xde nrul wt ape yg melz tuleh 2...ahaks..

Melz said...

nurul : baper banyak yang terkene ? uhuks :P

TweetyPeak said...

wahh pepel kaler...

ehhh ayah mel bersamping lengkap.. hero-hero tak pakai samping .. huhu mesti tak pandai pakai..

Melz said...

tweety : huahua... tahun depan kiteorang pakat nak pakai dah.. huhu..tahun nie kureng sket la tweet :'(

siggplus said...

tu benda2 wajib doh..kalau tak buat macam tak sah lak..lagi satu dah kembung perut semua duk baring mcm dugung tgk tgk..then bila ada budak2 kecik dtg nk kutip duit raya buat2 tido..hehe

Melz said...

siggplus : wakakaka..buat² tido time bdak datang yerk... apa kata ko taruk seal - polis dont entri :P wakaka

taz said...

selamat hari raya! :D

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

hikhik.. slamat ari raye ^^
dasat abah jd hero xD

Melz said...

taz : its been a while huh taz. ..huhu selamat hari raya juger :)

Melz said...

Baybie : haha ayahku sentiasa jadi heroku :)

cybernetic88 said...

woo. tinggi gle ko. hensem plak tu. ekeke. wei aku puji ni xde hadiah ke?. awek pnng ke?. hahaha =P

Melz said...

cybernetic : wakakak dush² puji x ikhlas..mana ada ensem..bese je la.. tinggi yer.mmg tinggi.wakaka..neway awek penang pun tanak kat aku la..penat je aku usha :P

~ceRRy beRRy~ said...

perghhh..
hensem seh yg 2 dari kiri tuh..
sape ntah yg pki baju melayu tapi pakai suar jeans..hik2...

wahhh..tema purple yep!
cun! nsb bek x kaler pink..ngeeee...

selamat hari raya mel :)

Melz said...

ifa : selamat hari raya ifa :)

uhuks..sapa la tuh erk yang 2 dari kiri tuh.. :P

nak wat cane ifa.. tapi tape..taun depan complete set ! huahua

Noorlaila Mohamed Nor said...

boleh pilih mana2 satu pun antara empat hero tu yea?

Melz said...

Norlaila :amboi-amboi cik noorlaila :P hahahaha...

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

ala, ...mana ckup! nk pic laei...

Melz said...

Bukan Sindarela : dah penuh page nie kang ..wakaka

Encik Azizan said...

slmt ari raya..suasane ari raya hmpir same je mne2 tmpt dan tetipa thn bnda tu la kita bt.

QuEeN Of 2 Heroes said...

tema kaler baju raya kita taun ni sama la...=)

Melz said...

Encik Azizan : hehe tula kan..semua sama...tiap² taun lak tuh.ahaks

-aTie- said...

yup...beraya itu memang besh....berkumpul2 ramai2 sebok2 masak didapur tagn bekerja mulut pun bekerja..bergaduh2 nk mandi dulu...salam2 mintak maap ikot giliran tua - muda,makan ramai2 duk berhimpit2..pastu nk tgkap gmbor pnoh gaya mcm2...yerp raya memang best

www.khaizarien.com

Melz said...

Queen of 2 Heroes : ahaks..taun nie mel rase mmg tema pepel la..sebab time kat masjid mase tuh..semua pakai kale pepel..uhuks

Melz said...

Atie : sebok2 masak didapur tagn bekerja mulut pun bekerja... wakaka
duk gossip ja ka ? :)

-aTie- said...

dak eh...dok wat ketupat jer =D

www.khaizarien.com

Melz said...

atie : eceh..wat ketupat gune mulut ka :D wakkaaka dush² kat atie

Melz said...
This comment has been removed by the author.
Cik aiNa said...

riang ria raya,.,hahaa.
ade biskut raya lebih x?

Melz said...

aina : xda! semua dah kene baham ngan mel..wakakaka

azzaliena suziantie feisal said...

slmt hari rayeee :)

Melz said...

azza : hoho selamat hari raya juge kepada anda azza :) maaf zahir dan batin yerk :)

lieya orange M.I. said...

...wah meriahnyer...
...selamat hari raya...=)

Melz said...

lieya : haha thnx lieya :) neway selamat hari raya juge kepada anda :)

-aTie- said...

adehh..ganeh tuan umah nie men dush dush plak..bhahhaha uih belh pe wat ketupat gune mulut..mau blaja?

Melz said...

Atie : haha...x la seganas mana pun.. tuan rumah nie kekadang agak peramah :P ahaks...uit belajar pakai mulut ? Meh² ajar...nanti mel bawak dia ke persada dunia :P

sweet.ants said...

selamat hari raya...
cntik berbaju purple sdondon ;)

Melz said...

sweet ants : haha my Mother Taste ;P uhuks

Nazra~ said...

slmt hari raya...utk gjan je ^__^
haha

Melz said...

nazra : eceh gatal.. hahaha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo