Amagad ! xda baju lagi nie weh! aper cer nie

Sep 11, 2009

Hellow Mellow Dan Marshmallow <--- pekebende ntah nie aku pun tatau..tapi rase sonok jer bilew tulis mende tuh..wakakaka... neway di petang yang sememangnyer x best dialunkan plak lagu yang mmg aku x suke! menci gilew aku dengar lagu superman dari Lucky²..go to school kid and lagu dari sapa ntah mamat nie jangan nakal bisbisbis wtfish!...adeh aku dengar telinga aku berbuih² kuar sampai mengeledak otakku..

dan selalunyer aku cube untuk menutup telinga aku!...wakakaka kepada yang fans kepada mereka...tutup mata pabila membaca..wakakak..

Neway..ari nie ari Jumaat..ye aku semayang Jumaat tadik!kat masjid berdekatan ngan opis aku..ari nie punya khutbah...........aku luper..tape nanti aku search tenet... okeh citer ari nie xda citer sebnanyer..cume aku xleh blah dengar lagu raye siot kat hotfm nie...sedih!

aku sedih sebab aku punyer baju raye xda lagi dowh... raya dah nak dekat plak uh...berbalik kepada citer YANGLEPAS aku dah target!..seluar sekarang xda hal...sekarang nie macam² seluar aku ada..wakakak semalam aku gi teman abg aku serta kakakku gi midvalley...tapi yang aku sebat seluar juga...

gambar xdekenemengene ngan yang sebnar..aku curik kat abg google jer


ntah bila la aku nak beli baju...yelah semua baju yang aku tengok...duhhhh x berkenan dowh.. sakit mata memandang.. ada sekali aku tgk wah baju nie depan die mmg dah FAV aku la.. tapi bilew aku pandang belakang..duhhh xnak besar plak design dia...sakit jiwe aku tgk..kah²

MelWhisper : Elak aku buat seluar nie jadi baju je kang ! wakaka so sekarang nie berbalik² la citer dilema nak baju jalan! bukan baju melayu!

Yang Menaip ,


26 Comments:

IxoR@ said...

kita baju raya pun tak dek...

klu cari kt bundle agak2 ada ke?

hehehhehe....

Melz said...

Ixora : haha boleh geng nie ! :P
ntah la...hehe ntah² kat bundle pun dah tade..wakakak

~mistixora~ said...

ala.. beli jew baju pagoda tuh.. haha

+akufobia+ said...

lepak la.raya lagi seminggu kot.

Melz said...

mistixora : wakakakaka.. pagoda rule :P

Melz said...

aku fobia : tuh yang aku taleh tuh..1 minggu pejam celik je :P wakakakak

zaiMi said...

bj raye tahun lepas kn ade lg? hahah!

Melz said...

zaimi : aku punyer baju tahun lepas semua dah senting :P wakakakak

sweet.ants said...

ala rilek laa bro. aku pon tade baju raye lg...org ppuan ptut sensitip tade baju raye tp aku cool jer...
budak kecik je tension tade baju raye

Melz said...

sweet.ants : wakakak..okeh jabjab..try relax :P..

chipsmore said...

pakai je baju taun lepas..ahaha :D

Melz said...

cik epal : raya lew cik epal .. musti mau baru :) hahaha..baru ngancam

small magician said...

pakai la baju kebaya ketat..baru masyuk..hehe

Lizz said...

tak rase lagi mood nak raye now. biasenyer datang mood tu 2 days b4 raye.hohoho. so, no baju raya lagi :P

zan-xray said...

cehh apa kes bro baju melayu tak de. ilang le identiti lelaki melayu macho ko tu :p
aku baju tak kisah sgt.. ada duit lebih beli la yg jenama sikit, tak de kalu beli biasa pun tak pe. yang penting kereta tip top. kang rosak tengah jalan lagi naya duit mau pakai

fathiahRAIHANA said...

alaa agk2 tdesak cgt pnjam je la mel;D

wantie said...

sian ko melz. tak pa ada seminggu lagi nak raya. sempat tu cari baju.

sabor.. sabor.. mesti ada baju yg ko berkenan nanti tu.

Melz said...

small magician : wakakaka.. dush².. aku masih lelaki sejati :P keh²

Melz said...

Lizz : wah boleh geng kite nie :P keh²

Melz said...

zan-xray : baju melayu dah ada zan...tapi aku tatau la kaler aper..wakaka..tulapasal kalau kete rosak tgh jalan mmg nayer x berayer :P

Melz said...

fathiahRAIHANA : nak pinjam kat saper ? wakakaka mel pinjam kat ana jer lew :P keh²

Melz said...

wantie : masih dalam keadaan sabor nie wantie :P keh².. malam nie ingat nak usha kat memana jer.. lala

~ceRRy beRRy~ said...

eeeee..nyampah!!
dgr lagu raya sedih..tapi rupanya x beli lg baju jalan...
eeeeeeeeee...
x kene mengena!
dushhh...dushhh..!!!

ingatkn x beli agy baju melayu...
selalu kene kelentong ngan mel...
apalaaaa nasebku..
ecehhh...ahahahahaha,,,

Melz said...

ifa - wakakakaka.. dush² balik haha ..kene mengena la..apa plak xkene mengena.. ;P

::AnEp:: said...

byk lg bju rye..xkn abis dh koy/..huhuh

Melz said...

anep : dah beli dah..ahaks :p ada sket aku usha kat downtown mase tuh..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo