Aizat Punyer Lagu

Sep 14, 2009

okeh Entri kali nie plak..aku nak share ngan korang Album Aizat ( album ) okeh..! take note kat situ..ahaks...dan aku nak share Dua Album okeh.. ( dua ) okeh!..take note juge kat situ..ahaks.. Sememangnyer seperti lemang di pagi raya..ahaks aku mmg minat gilaks!! sume lagu² dari aizat nie...yah sore ko mantap dowh aizat..ahaks..

Kat sini aku sekadar share lagu ko ngan bloggers² lain..ko x marah kan aizat ? ♥ sama ko bukan bermaknaBukanKernaKuGhey..wakakaka..ku suke ngan ko nyer style nyanyian dowh... saspek sama lu~ tabek Sprinkler..ahaks..

Pertamanyer : Percubaan pertama..ahaks..

Tracklistting
Format : Mp3 lew xkan nak 3gp yang cam dodo tuh plak..

Fikirlah
Hanya Kau Yang Mampu
Lagu Kita
Sahabat
Selamat Tinggal Akhirnya
Cintai Diriku
Melodi Cinta
Hanya Kau Yang Mampu (Akustik)


Bagi aku antara Album yang pertama ngan yang kedua nie...Neway Pertamanyer lagi chambest dari yang kedua...yele sebab lagu dari aizat ada dua je kot..lalala tapi lagu dia yang dua ketul nie best jgak...baper kali aku duk rewind sampai xleh wind wind dah ahaks..


Keduanyer : Ost Talentime


Tracklisting
Format : mp3 juger

Just One Boy
Atilia - Angel
Aizat - I Go
Hardev Kaur - Ganesh's Theme
Itula Dirimu
Atilia - Angel (Malay)
Aizat -
Pergi
Instrumental - Break Up
Atilia - Kasih Tak Kembali
Aizat -
Just One Boy
Hardev Kaur - Going Home
Pete Teo - I Go


MelWhisper : Aku tgh dok layan lagu pergi~~~ sadis

9 Comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mel.

aku minat aizat.

dia kiut juga/ mekaceh:)

Melz said...

dush² kat lolly...haha taste kite same..lalalala

[ N ] ZuLaiNa said...

mel!!!
zue suke gyler lagu I Go!!!!!

~ceRRy beRRy~ said...

talentime tuh best x?
mksd ifa..cite die?

M.YAZID said...

best2.. ifa tgk r..

Melz said...

zue : wakakaka..dush² mel sukew juger..

Melz said...

ifa : best jugak lew..naper ? ifa nak tgk kew ? mel bagi link movie dia nanti..hahaha

Melz said...

M.yazid : yea mmg best pun! hek² hehe

::AnEp:: said...

thnkz..hehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo