Ramadhan Ketiga

Aug 25, 2009

Hari nie cambese pepagi kene bangun tuk sahur keh²,
tapi cambese juge aku time last² minit baru nak bangun keh²,
Neway seb bek aku sempat sahur , kalau x sempat ? x kebulur aku time poser . Time tuh aku tgk jam kat Nset aku menujukkan pukul 5.19am , pergh aku dah gabra time tuh , aku terus terjun tangga agak² 3 - 4 step tangga aku skip :P..pastu aku tgk wah semua x makan lagi dan time tuh jugak akak kesayangan aku "Along" bawak menu yang agak chambest.. Fav jugak la..dan dengan selambanyer aku nak begitau kat korang apa menu yang chambest dalam entri ini Ari nie menu untuk Bersahur , agak chambest keke² [ Lari topic ] sebab dia lagi best dari kebab dan sebab aku x suke makan kebab sebab roti kebab tuh selalu x chambest , nie semua sebab orang kedai tuh la jual roti dah lame dah keras grrr!. nie nak maki² penjual kebab nie! kerana nila setitik abes aku terus anti nak beli kebab!
[Back to the Topic ] Sebab aku arini makan Nasi Putih berlauk
Telur Bulat a.k.a Telur Mate Kebau
[ Lari Topic ] aku pun sebenarnya tak tahu la pehal "chef" atau tukang masak panggil Telur yang aku panggil selama ini telur Bulat tapi depa panggil Telur Mata kebau ? adakah telur tuh menyerupai mata kebau? kah² persoalan nie.. [Back to the Topic ] Dan sememangnya mmg best plak aku sahur makan telur Bulat nie keh².. dan ia bertambah sedap dicampur dengan kicap jalen™ TupTapTupTap jam dah kol 5.30am. Berakhirlah Sahur aku pagi tadi..


Gambar menunjukkan Telur Bulat* suke ati aku la nak panggil telur ape keh²

MelWhisper : Sorry Sket ari nie Weng Sket tupasal banyak lari topic :☺

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo