Ramadhan KeDua

Aug 23, 2009

Hari ini hari Ahad bersamaan Ramadhan 2..hehe aku kuar office untuk beli makanan tapi cam bese sebelum aku kuar , aku mesti call pakGuard Kesayangan aku..kah²..kesian dia kol 4.00am bangun semata-mata nak bukak pintu..kesian lak aku tgk..(aih kesian jer?) keh² tapi nak wat canekan dah keje dia ..

papepon hari ini aku bersahur di Office ku..haha Makanan yang ku beli : Nasi Goreng Biasa ( wah hitam sungguh Nasi ini ) tapi apadahalkan janji makan.. kah².. Dan time aku nak oder tuh..cepat² aku warning "waiter" tuh , Dik .. Teaduck mahu SeaFooD yah !! kah kah..coz aku xleh blah ngan SeaFooD AlleRgiC lepas aku beli tuh...

apa lagi melantak la..melantak punya melantak last² tgk jam dah pukul 5.20am ..wow tak tidurku malam ni..gara² mendownload cerita² dari pukul 10.00pm Arr..begitulah cane sahur aku berakhir..last sekali aku cabut dari office aku tuh kul 8.00am..

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo