Letak Nama Korang Kat Sebelah Jam :P

Aug 23, 2009


Ok Salam semua :)

ok kalau korang nak cantikkan sket Jam kat sebelah kanan tuh Contoh : lihat gambar :p


Seperti gambar kat atas tuh..Step dia camni

1.Start
2.Control Panel
3.Regional and Language Options
4.Customize
5.Time
6.Tulis Nama Korang dekat AM DAN PM
7.Tekan Apply
8.Tekan Apply Lagi Sekali


Nie aku bagi Sket Symbol untuk Korang :)
Just Copy Paste je :)

™©®♥☺

Selamat Mencuba ya :)

6 Comments:

F I T said...

wah..dah bertahun aku guna pc n laptop tatau pn simbol tu suma leh tukar..ingatkan bill gates tak bagi tukar..

aku dah cuba tukar simbol tu..memang best a..bagus2..hehe

Melz said...

F I T : haha entry lama nie.. orang x tengok. sebab tuh revive balik :P

owh sama-sama :) xdahal

aemyLina™ said...

this step 4 xp je ke?

vista bley ker?

try tp x blh laa...

Melz said...

aemyLina : eh boleh ajer :) cuba usha tol2 hehe dah apply ?

Ayda Munir said...

Best2..jam saya dah ada nama.hehe

Salwa Saalodin said...

tanx En Melz..ternyata berkesan..ehehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo