Kuih² kuihnyer yang Mana?

Aug 27, 2009

Entri kali ini aku asyik dok pikir je pasal kuih :'(
sebab aku teringin nak makan kuih tuh..tapi aku tatau Nama Kuih tuh...
sedih x? keh² so bile aku nak pergi pasar Ramadhan.. aku nak try la tanya makcik kat
situ..tapi camna aku nak explain? keh² dilemma aku dibuatnya..
papepun aku masih teringin nak makan kuih tuh walaupun aku tatau nama kuih tuh..
Dan bile aku dah terbeli kuih tuh , aku lupa nak tanya makcik tuh apa nama kuih tuh , mungkin sebab aku dah terlampau excited terjumpa kuih tuh ... kah²
Neway Kuih Kuih , Kuih yang mana oh akatamo kah² nie aku share sekali
sore sinchan



2 Comments:

~ceRRy beRRy~ said...

ish3...
kuih apa la yg ssh sgt tuh..
dorayaki ek??? hik2..

MelRomeo™ said...

ntah la kuih apa..sedap betul

kecik² je kuih uh.. bulat² pastu rase

manis dalam dia keh²

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo