Free Bird - Lynyrd Skynyrd

Aug 26, 2009

Free Bird - Lynyrd Skynyrd
Pasal pa payah beno aku nak type nama group dorang nie..keh²

ok ari nie aku mau bukak entri cane aku leh suke ngan lagu nie..kah² aku suke lagu nie time intro je dan lagu nie pun aku boleh terjebak sebab abg ipar aku layan.. aku pun wah sodap juga telinga mendenggar lagi² time dia goreng guitar..kah ♥ suke giler aku..papepon entri nie jgak aku nak share lagu dia + Lyrics keh²

If I leave here tomorrow
Would you still remember me?
For I must be travelling on, now,
cause theres too many places Ive got to see.
But, if I stayed here with you, girl,
Things just couldnt be the same.
cause Im as free as a bird now,
And this bird you can not change.
Lord knows, I cant change.

Bye, bye, its been a sweet love.
Though this feeling I cant change.
But please dont take it badly,
cause lord knows Im to blame.
But, if I stayed here with you girl,
Things just couldnt be the same.
Cause Im as free as a bird now,
And this bird youll never change.
And this bird you can not change.
Lord knows, I cant change.
Lord help me, I cant change.

wah..gempak kan ? lyric dia haha " if i leave you tomorrow " wah sonok² kah² ♥


MelWhisper : aku masih xleh blah time dia sebut "if i leave you tomorrow" shahdu keh²

2 Comments:

~ceRRy beRRy~ said...

mel jiwanggggg!!!
x rock btol mel nih~!!

ecehhh..mcm ifa rocker jek!
muahahaha...

MelRomeo™ said...

kah² jiwanggggggg kene ader :P
Rock juge apa tuh..ahahaha keh²

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo